Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ: Μια χώρα του παραμυθιού (16-11-2013)

@Αιρετοί -λαμόγια, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας ο Πέτρος Τατούλης μίλησε για λαμόγια και εκβιαστές στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.
Παρά το γεγονός όμως ότι, προκλήθηκε από τον παριστάμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο της τηλεόρασης Super και εκδότη της εφημερίδας «Σήμερα», Θύμιο Κάππο, απέφυγε να κατανομάσει ποιούς εννοεί.
"Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνονται όλα τα ΜΜΕ της Περιφέρειας, με αόριστες και γενικόλογες καταγγελίες", επέμεινε ο Κάππος, χωρίς και πάλι να ανοίξει το στόμα του ο ρέπων προς την συκοφαντία Περιφερειάρχης. "Να τους κατονομάσετε και να μαζέψετε τον αδερφό σας τον εργολάβο» φώναξε και πάλι ο Θύμιος Κάππος ο οποίος ήταν ο μόνος από τους παριστάμενους εκπροσώπους ΜΜΕ που αντέδρασε μέσα στην αίθουσα, για τις συκοφαντίες Τατούλη.
Ο Πέτρος Τατούλης, ξανά, δεν είπε ονόματα και το μόνο που ανέφερε είναι ότι
«αυτά τα λαμόγια δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης που δεν μπορούν να αντικρύσουν ούτε την οικογένειά τους και τους απαντάμε ότι ψαρεύουν σε θολά νερά, γιατί δεν ήξεραν ποτέ στη ζωή τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους φοβούνται».
Για να πει μετά ο Θ. Κάππος «αν έχετε την παρρησία να κατονομάσετε, κύριε Περιφερειάρχη, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει περιφερειάρχης, αδελφός εργολάβου και κανείς δεν το λέει αυτό».
Η "Ενημέρωση Πλοποννήσου", που δεν ήταν παρούσα στο θλιβερό συμβάν, έχει να δηλώσει δύο τινά:
ΠΡΩΤΟΝ: Κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μαζέψτε τον. Από καβαλάρης έγινε καβαλημένος και σας εκθέτει.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Προς τον κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Κύριε Τατούλη, για όσο διάστημα δεν κατανομάζετε τα λαμόγια του χώρου των ΜΜΕ, δικαιούμαστε και εμείς να μιλάμε και να γράφουμε για λαμόγια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δη, για αιρετούς -λαμόγια, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

@Ο Γιάννης Μανώλης "την πέφτει" στον Τατούλη
Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Νέα Μέρα και πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης προχώρησε ολομέτωπη επίθεση κατά του Περιφερειάρχη!
Η επίθεση Μανώλη έγινε μέσα από το λογαριασμό του στο twitter!
Συγκεκριμένα, έγραψε τρία Tweets και αναφέρει:
-«Κοίτα ποιός μιλάει για ιδιοτελή συμφέροντα!»
-«Ο Τατούλης ενώ γλύφει συνεχώς κυβέρνηση και γερμανούς, δηλώνει ανεξάρτητος και έτοιμος να συνεχίσει το καταστροφικό  του έργο! Το παραμύθι; ΤΕΛΟΣ!»
-«Ο Τατούλης καταγγέλλει ιδιοτελή συμφέροντα στην Περιφέρεια! Από ό,τι γνωρίζω τα δημόσια έργα τα παίρνει μόνον ένας, μήπως αυτό εννοεί»;

 @Του φεύγουν τρεις
Και οι τρεις Περιφερειακοί Σύμβουλοι αποχωρούν με ευπρέπεια, όπως άλλωστε ταιριάζει και στον χαρακτήρα τους. Άλλωστε, οι δύο από αυτούς δεν είναι "ψωνισμένοι" με την πολιτική και ο τρίτος, νοιώθει ότι υπάρχει ανάγκη να κάνει πίσω για λίγο χρόνο.
Το πλήγμα στον Πέτρο Τατούλη έρχεται από την Αργολίδα και οι πληροφορίες είναι χιλιοδιασταυρωμένες.
Αυτοί, από τους παλαιούς που παραμένουν κοντά του στην πορεία προς το Βατερλώ του Μαΐου, είναι προσωπικοί του, αληθινοί και πιστοί φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: