Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Γεωργόπουλου με Καμιζή για τα προβλήματα της Ερμιονίδας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμιζή, στο Δημαρχείο Ερμιονίδας στο Κρανίδι, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος και οι υπηρεσίες του, για τους τρόπους με τους οποίους επιδιώκεται η λύση τους, καθώς και η πορεία ένταξης των έργων του Δήμου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.
Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος "Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την άμεση επαφή με τις υπηρεσίες, τους εποπτευόμενους φορείς του Δήμου Ερμιονίδας, τους Συλλόγους, τα σωματεία, τις κοινωνικές ομάδες και τις πρωτοβουλίες πολιτών του Δήμου μας, με σκοπό, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, την συνδιαμόρφωση προγράμματος διαχείρισης των υποθέσεων του Δήμου και των Δημοτών για την ευνοϊκότερη αντιμετώπισή τους".
Η πρωτοβουλία του επικεφαλής της νεοσύστατης Δημοτικής Παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα", εντάσσεται σε μία πρωτόγνωρη (για την Ερμιονίδα) διαδικασία ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: