Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αν πουλάτε γραβάτες και φουλάρια ...τρέξτε στον Βενιζέλο

Αν πουλάτε γραβάτες και φουλάρια ...τρέξτε στον ΒενιζέλοΟ Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Σαμαρά, αποφάσισε την αγορά γραβατών και φουλαριών με σκοπό την κάλυψη των εθιμοτυπικών αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας. Εγκρίθηκαν λοιπόν 147.600 ευρώ, για να αγοραστούν γραβάτες και φουλάρια που θα προσφέρουμε στους Ευρωπαίους επίσημους που θα έρχονται το επόμενο εξάμηνο στην Ελλάδα.
Ακόμη ο κ. Βενιζέλος ενέκρινε για την ανάπτυξη και υποστήριξη της παραγωγικής λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, 49.200 ευρώ και 12.300 ευρώ για την σχεδίαση του λογοτύπου της ελληνικής προεδρίας.
Θα δώσει ακόμη, 147.600 ευρώ για την ενοικίαση συνεδριακού μεταφραστικού εξοπλισμού στο Ζάππειο και 116.400 ευρώ για ενοικίαση επίπλων.
Επίσης, για την ενοικίαση εξοπλισμού διαμόρφωσης χώρων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στον ίδιο χώρο διατέθηκαν 98.000 ευρώ και 67.650 ευρώ για την εκτέλεση εργασιών χρωματισμών στο Ζάππειο. Τέλος άλλα 147.600 ευρώ για την προμήθεια πληροφοριακού εξοπλισμού για την κεντρική υπηρεσία και τις αρχές εξωτερικού και 300.000 ευρώ για την πληρωμή δαπάνης λοιπών μισθώσεων.
Αναρωτιέμαι, δεν σκέφθηκε κανείς να του προτείνει να χρησιμοποιήσουν τα έπιπλα από τις υπηρεσίες, τα σχολεία και τα νοσοκομεία που έκλεισαν; Ούτε τον πληροφοριακό εξοπλισμό που πέταξαν στις αποθήκες; Τέλος, δεν υπήρχε ένα γραφίστας άξιος και πατριώτης να κάνει χορηγία το λογότυπο και την κατασκευή της ιστοσελίδας;
Πετάξαμε (υποθέτω με απ' ευθείας αναθέσεις) 1.000.000 ευρώ, για τις ανάγκες του ανθρώπου που χρεοκόπησε το Υπουργείο Πολιτισμού, παλαιότερα και της Ελληνικής Μεσαίας Τάξης, σήμερα!
Προφανώς... λεφτά υπάρχουν γι’ αυτούς!
Π.Ι.Δ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ει΄ναι γάτα είναι γάτα ο χοντρός με την γραβάτα;