Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας έπιασαν κορυφή στη βαθμολογία

* Η Ένωση Ερμιονίδας με 0-2 τον Παναρκαδικό, μέσα στην Τρίπολη

Μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η Ένωση Ερμιονίδας με την πολύ μεγάλη της νίκη μέσα στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού, έπιασε και αυτή κορυφή στον πίνακα της βαθμολογίας και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση ….παρέα με Παναργειακό, Αχαϊκή και Α.Ε. Καραϊσκάκη. Οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετά πειθαρχημένοι, ήξεραν τι ζητούσαν και το πήραν πολύ δίκαια απέναντι σε μια πολύ δυνατή έδρα και σε έναν αντίπαλο που θεωρείται από τα φαβορί για τον τίτλο, αλλά δέχθηκε την πρώτη του ήττα στην έδρα του.
Τώρα, μετά από αυτή την μεγάλη τους επιτυχία οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας έχουν όλο το δικαίωμα να θεωρούνται, και αυτοί, από τα πρώτα φαβορί για τον τίτλο.
Και κακά τα ψέματα για να κερδίσεις την παραμονή σου στην κατηγορία (που υποβιβάζονται οι μισές, οκτώ ομάδας από τις συνολικά δέκα έξι που συμμετέχουν) θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό.
Η ομάδα της Ερμονίδας, απ’ ότι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα,  πράγματι κάνει πρωταθλητισμό και δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με γκολ από το 8’, με το …καλημέρα, οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ 0-1 και βάζουν εξ’ αρχής τα δύσκολα για τους γηπεδούχους Τριπολιτσιώτες. Ο Συμελίδης, αφού κερδίζει κάποιες κόντρες, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας για το 0-1.
Μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για τους φιλοξενούμενους που, στην συνέχεια, γέμισαν με περισσότερο άγχος τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν βρήκαν τρόπους να διασπάσουν την πάρα πολύ καλά στημένη αμυντική διάταξη της Ένωσης Ερμιονίδας.
Οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας θα μπορούσαν από πολύ νωρίς να το …καθαρίσουν το ματς, αφού στο 27’ ο Στάϊκος κάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει αμυντικό των γηπεδούχων και τελικά αφού πήγε στον Βλαχόπουλο αυτός την στέλνει πάνω στον γκολκίπερ του Παναρκαδικού. Στο 60’ όμως η ομάδα της Αργολίδας κάνει το διπλασιασμό των τερμάτων της και κάπου εδώ βάζει ταυτόχρονα …ταφόπετρα στις ελπίδες της Τριπολιτσιώτικης ομάδας να πάρει κάτι θετικό από αυτό το ματς.
Εδώ, ο (γνωστός από το πέρασμά του από την Αργολίδα, από την ομάδα του Κεραυνού των Ιρίων και από τον Παναργειακό) Νίκος Χατζόπουλος κάνει την ανατροπή πάνω στον Κανελλόπουλο και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν το πέναλτι.
Ο Στάϊκος, δεν χάνει την μεγάλη ευκαιρία και από τα έντεκα βήματα ευστοχεί κάνοντας  το τελικό σκορ του αγώνα 0-2, χαρίζοντας στην ουσία την μεγάλη νίκη για την ομάδα του.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Στάϊκος, Κολόκας, Τσώνης, Σαμαράς και Κιοσσές.

Ένωση Ερμιονίδας:
Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Κιοσσές, Στάϊκος, Συμελίδης (78’ Κέλι), Κανελλόπουλος (70’ Γκιόκας), Δήμας, Βλαχόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: