Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Νέα ήττα του Παναργειακού με 0-1. Αυτή τη φορά από την Ένωση Ερμιονίδας, στο ντέρμπι της Αργολίδας

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Οι φίλαθλοι σε αναβρασμό
Νέα ήττα του Παναργειακού με 0-1, μέσα στο Άργος αυτή τη φορά, στο ντέρμπι με την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. (Είχε προηγηθεί και αυτή μέσα στο Ναύπλιο με 2-1 από τον …αιώνιο αντίπαλο του Παναργειακού, τον Πανναυπλιακό).
Παρά το γεγονός ότι η πορεία των «Λύκων» στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι πολύ καλή, εν τούτοις, αν δεν κερδίζεις τα ντέρμπι του νομού, σίγουρα έρχεται η αμφισβήτηση για το ποια ομάδα της Αργολίδας είναι η καλύτερη. Κάτι που δεν θέλουν να το νοιώθουν με τίποτα οι φίλαθλοι του Παναργειακού.
‘Ετσι …ξέσπασαν πάνω στον προπονητή τους και σε συγκεκριμένους παίκτες (κυρίως όμως στον Μάριο Αγγελόπουλο) ξεχνώντας τα πολυτιμότατά του γκολ φέτος, που έχουν φέρει τους «Λύκους» τουλάχιστον σε θέση μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Ίσως γιατί κάποιοι φίλαθλοι του Παναργειακού (και δικαιολογημένα μετά την ξέφρενη πορεία της ομάδα τους στις πρώτες αγωνιστικές) να πίστεψαν στην υπέρβαση, δηλαδή στην αλλαγή της κατηγορίας προς τα άνω. Τώρα, μετά τις δυο ήττες στην έδρα τους (από Καλαμάτα και τώρα από Ένωση Ερμιονίδας) αντί να προσγειωθούν με στόχο την παραμονή, οι ίδιοι φίλαθλοι, αισθάνονται απογοητευμένοι, αν και, σε ότι αφορά τον πρωταθλητισμό τίποτα δεν έχει χαθεί αφού υπάρχουν ακόμα τρία ματς μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και όλα μπορούν να ανατραπούν.
Το …μαύρο πρόβατο (για την ώρα τουλάχιστον) έχει  γίνει για τους ευτυχώς μιας μικρής μερίδας φιλάθλων του Παναργειακού, ο Μάριος Αγγελόπουλος, ο οποίος ουκ ολίγες φορές φέτος έχει ….ξελασπώσει την ομάδα του με τα πολύτιμα γκολ που έχει πετύχει και κυρίως εκτός έδρας όπου πήρε …χρυσούς βαθμούς. Βεβαίως η πίκρα και η στεναχώρια μένουν για τους φιλάθλους που βλέπουν να μην μπορούν να πάρουν ούτε μια ισοπαλία στο δυο ντέρμπι του νομού. Αλλά εδώ αν πρέπει κάτι να αλλάξει είναι η τεχνική ηγεσία, (που τα άκουσε για τα καλά και με την Ένωση Ερμιονίδας, όπως είχε συμβεί και μετά τον αγώνα του Πανναυπλιακού). Και αυτό αφού πρόλαβαν και το είχαν κάνει οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας (αλλάζοντας έγκαιρα το κλίμα στην ομάδα τους μετά από συνεχεία ήττες) τώρα απολαμβάνουν με τον νέο τους προπονητή, τον Ρομπέρτο Μπολάνο δυο συνεχόμενες νίκες και το κυριότερο έπιασαν στον πίνακα της βαθμολογίας τον Παναργειακό, έχοντας για την συνέχεια βλέψεις για κάτι περισσότερο.
Στο παιχνίδι, στο ΔΑΚ Άργους, κυριάρχησε η δύναμη (όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους αγώνες γειτονική ντέρμπι του νομού) με πάρα πολύ λίγες καλές στιγμές. Όλα έδειχναν ότι σε ένα παιχνίδι που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η  ισοπαλία και μάλιστα με το …λευκό σκορ του 0-0 ήρθε στο 76’ το αναπάντεχο γκολ για τους φιλοξενούμενους για να πάρουν αυτοί τελικά την απρόσμενο τρίποντο. Εδώ ο Χρήστο Κέλι θα πιάσει το σουτ από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου και αφού βρίσκει να  …κοιμάται κάτω από τα δοκάρια του, τον τερματοφύλακα του Παναργειακού τον Συμεών Μένιο να γίνεται το 0-1 που ήταν αρκετό να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στους Ενωσίτες της Ερμιονίδας.
Τώρα υπάρχει η …ξεκούραση και η περισυλλογή για κάθε ομάδα, αφού έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος στην Γ’ εθνική. Και οι δυο ομάδες της Αργολίδας στις 5 του Γενάρη έχουν να δώσουν δυο πάρα πολύ δύσκολα ματς εκτός έδρας. Ο Παναργειακός πάει στην πρωτοπόρο ομάδας της βαθμολογίας στην Α. Ε. Καραϊσκάκη (που αποτελεί μια πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη αφού προήλθε από το τοπικό πρωτάθλημα και σε αγώνες μπαράζ ανόδου). Η Ένωση Ερμιονίδας πάει στην πολύ δυνατή ομάδα της Αχαϊκής που μπορεί να ηττήθηκε στην Καλαμάτα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από την ομάδα του Παναργειακού ξεχώρισαν οι Φίλης, Μπόμπος, Κάπλατζης και Αγγελόπουλος.
Από τους νικητές διακρίθηκαν οι Κέλι (όσο αγωνίστηκε, ο …χρυσός σκόρερ Στάϊκος, Σαμαράς και Δήμας.

Παναργειακός:
Μένιος, Παπαϊωαννου (80’ Τριμπόνιας), Κάπλατζης, Μπόμπος, Φίλης, Κουτσοδήμος (85’ Μπιτζής), Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας, Ισούφι (70’ Μακρίδης), Καραγκούνης, Σιώκος.

Ένωση Ερμιονίδας:
Πονηρός, Παπανικολάου (60’ Τζιέρης), Σαμαράς, Τσώνης, Κολώκας, Κιοσσές, Στάϊκος, Συμελίδης. Κέλι (77’ Βλαχόπουλος), Δήμας, Μπουκίδης (46’ Κανελλόπουλος).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: