Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μαζί…..μέχρι τις Δημοτικές εκλογές (μετά δεν σας ξέρω) (22-12-2013)

Όλοι λένε, εδώ στην Ερμιονίδα, ότι ο Δήμος δεν πάει καλά. Όταν κάποιος είναι άρρωστος, για να τον κάνουμε καλά… φωνάζουμε τον γιατρό, σκέφθηκαν …και έπραξαν κάποιοι, κατά Ηλιόκαστρο μεριά!

Και Ριζοσπάστες και ρεαλιστές! «Θα συζητήσουμε συνεργασίες» δηλώνει ο επικεφαλής τους Κώστας Λυμπερόπουλος και αρνείται τον τίτλο του υποψηφίου Δημάρχου. Προς το παρόν!

Χρονιάρες μέρες, ανακοινώσεις θα κάνουμε; Μετά τις γιορτές πάλι. Ναι αλλά, μετά τις γιορτές θα σκάσει μύτη και ο Σφυρής, οπότε φίλοι μου θα πάψετε να παίζετε μόνοι σας στο γήπεδο.

Ο Τάσος Λάμπρου και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι αθωώθηκαν στο Εφετείο και αποδόθηκαν λευκοί στην κοινωνία. Έτσι χάθηκαν οι ελπίδες κάποιου που έλεγε ότι ο Λάμπρου δεν θα κατέβει γιατί θα υπάρχει νομικό κώλυμα.

Υπάρχει κάποιος, που έχει δημόσιο βήμα, και που έχει κόλλημα με τον Λάμπρου. Η συμβουλή μας είναι «ξεκόλα».

Χάσαμε τον Ανάργυρο! Λέτε να άλλαξε γνώμη και αντί να πολιτευτεί, να ακολουθήσει καριέρα bloger; Μην το ελπίζετε. Απλά «περιμένει να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός».

Λέτε η Ερμιόνη να του το φυλάξει του Τόκα γιατί ο Α.Ο. Κρανιδίου, κέρδισε στο μπάσκετ;

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει. «Τι θα κάνει ο Καμιζής»; Για όσους γνωρίζουν τον γιατρό, η απάντηση είναι απλή. Θα συνεχίσει να υπηρετεί τους συμπολίτες του προσφέροντας τις ιατρικές του γνώσεις. Αν βέβαια του το ζητήσουν … θα δώσει και τις αυτοδιοικητικές!

Όταν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μιλούν και αγωνίζονται υπέρ της ανακύκλωσης, τι ακριβώς εννοούν; Και για την ακρίβεια …ποιους ακριβώς εννοούν!

Όχι, δεν την έπεισε την Αλεβίζου ο Γεωργόπουλος. Έτσι, αν κερδίσει τον Δήμο θα πρέπει άμεσα να ψάξει για Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ. Αν θέλει προτάσεις, γνωρίζω καμιά 25αριά που δεν θα έλεγαν όχι.

Μου «απαγόρεψαν» να γράφω ότι ο Κακουριώτης είναι κολλητός με τον Σφυρή. Και εγώ τους κάνω το χατήρι. (Αν γράψω ότι είναι πολύ κολλητός, αυτό εμπίπτει στην απαγόρευση;)

Π.Ι.Δ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: