Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πανναυπλιακός ...ολέ! (22-12-2013)

• Έγκυρες πληροφορίες μας ανέφεραν ότι στα μέσα περίπου του Φλεβάρη θα διεξαχθεί μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΔΑΚ του Ναυπλίου έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα κατέβουν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Πειραιώς για να δώσουν φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων του Πανναυπλιακού.
Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία, ιδιαίτερα οι κάποιας ηλικίας να απολαύσουν από κοντά παλιές δόξες του ποδοσφαίρου.

• Έδειχνε καθαρά, ότι ο Πανναυπλιακός κάπου θα το έφερνε το «διπλό», αφού εκτός έδρας είχε κάνει καλές εμφανίσεις και έχανε από ατυχία και στο γκολ. Το έφερε τελικά στο Μεσολόγγι και έτσι πήρε ξανά ελπίδες για παραμονή του στην Γ’ εθνική κατηγορία. Σίγουρα όμως χρειάζεται και θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Κόρινθο.

• Παρά το γεγονός ότι ο «μίστερ μπιλ κιλ», έτσι αποκαλούν τον …φονιά επιθετικό, από την Νέα Κίο, του Πανναυπλιακού, τον Βασίλη Δρυμούρα, πέρσι και λόγω στρατιωτικής του θητείας, έπαιζε και δεν έπαιζε, στον Αργοναύτη, δηλαδή στο τοπικό πρωτάθλημα, εν τούτοις επανήλθε δριμύτερος σε υψηλού επιπέδου κατηγορία, όπως είναι η Γ’ εθνική. Αυτό σημαίνει ότι έμεινε αναγκαστικά πίσω σε ότι αφορά την ετοιμότητα και την φυσική του κατάσταση. Αλλά αυτά αποκτούνται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι τα πετάει τα …γκολάκια του κάθε αγωνιστική.

• Ο αδελφός του προπονητή του Πανναυπλιακού, ο Πέτρος Χορμής δεν αφήνει ούτε αγώνα εκτός έδρας, της ομάδα του Ναυπλίου. Πηγαίνει παντού και έχει ξεπεράσει ακόμα και τα …Νονάκια σε ταξίδια φέτος.

• Θα απορούν πολλοί πως, γιατί φέτος δεν ακούγεται η ντουντούκα από το κυλικείο του ΔΑΚ Ναυπλίου, από τον πρώην άσο της Ναυπλιώτικης ομάδας, τον Κώστα Σαρρή στα παιχνίδια εντός έδρας.
Άλλο περιφερειακό πρωτάθλημα, τα περασμένα χρόνια και άλλο τώρα Γ΄ εθνική, όπου απαγορεύεται αυστηρώς για τέτοιου είδους εκδηλώσεις με τις γνωστές τιμωρίες που προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: