Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Σκάσε επι τέλους! (31-12-2013)


Οι συνήθεις ύποπτοι… έφτιαξαν συνωστισμό!

Ο Αντώνης Σαμαράς, αξιοποιώντας τα Χριστούγεννα, ξεκουράσθηκε για δύο ημέρες στο σπίτι του στο Ναύπλιον, μαζί με την οικογένειά του. Όπως είναι λογικό το έμαθαν οι κομματικοί και έτρεξαν να δώσουν παρουσία.
Έτσι  το «Negro», η καφετέρια που είναι κάτω από το σπίτι του Σαμαρά, και λιγότερο η Ταβέρνα του «Αραπάκου», έκαναν «χρυσές δουλειές». Όσον αφορά τον Μάκη, τον Δημήτρη, τον Γιάννη κλπ, ναι τον είδαν και του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά»!
Ήταν και κάποιος ακόμη αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μου είπαν αλήθεια ότι ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αργολίδας….

Τι ζήτησε ο Κωστούρος από τον Σαμαρά;

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως συμβαίνει κάθε φορά που έρχεται στο Ναύπλιον συναντήθηκε κατ’ ιδίαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Ο Σαμαράς τον καλωσόρισε λέγοντας: «Δήμαρχε όλα είναι εν τάξει; Λιμάνι και Μπούρζι τακτοποιήθηκαν»; Και τι νομίζετε ότι του απάντησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων; «Ευχαριστούμε κ. Πρόεδρε! Αυτά προχωρούν όπως μας είχατε υποσχεθεί! Υπάρχουν όμως δύο θέματα που μας καίνε και που μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε εντολές…». (Για τα θέματα αυτά θα διαβάσετε τις προσεχείς ημέρες).

Διακριτική προστασία
Η Χριστουγεννιάτικη παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας, στην Πρώτη Πρωτεύουσα της απελευθερωμένης από τους Τούρκους Ελλάδας, υπήρξε πολύ διακριτική. Ακόμη και οι άνδρες (νομίζω και μια γυναίκα) της προσωπικής φρουράς του δεν έκαναν εμφανή την παρουσία τους, αποδεικνύοντας ότι το παλαιό βασιλικό «Ισχύς μου η αγάπη του Λαού», μπορεί να ισχύει και για τον μνημονιακό πρωθυπουργό.
Έναν πρωθυπουργό που ας μην το ξεχνάμε, έχει υποσχεθεί να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο (άγνωστο, όμως με πόσες και ποιες θυσίες του ελληνικού λαού).

Υποψήφιος …στα βήματα του Ψυχάρη!
Προφανώς δεν έβαλε μυαλό από την, χωρίς πολιτικό αποτέλεσμα, μετοχική συμμετοχή του σε κανάλι της περιοχής και αποφάσισε να γίνει και παραταξιακός μεγαλοϊδιοκτήτης εφημερίδας (που διανέμεται δωρεάν).
Να υποθέσω πως δεν είναι ικανοποιημένος από την κεφαλαιοποίηση της στήριξης του Πρεφαδόρου και κάποιων άλλων Blogers ή ότι ξεκινά την επικοινωνιακή του εκστρατεία ενόψει των εκλογών του Μαΐου;

Καμπόσος εναντίον Καμπόσου
Από την αντιπολίτευση δεν κινδυνεύει. Ενδοπαραταξιακούς αντιπάλους δεν έχει. Προοπτική να ηγηθεί κίνησης ο Καρούζος, δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Και όμως ο Καμπόσος κινδυνεύει! Κινδυνεύει από τον εαυτό του και από τις (με περίεργα κριτήρια) επιλογές των μη αιρετών συνεργατών του.

Έγινε Λας Βέγκας το Άργος;
Αυτός που συνέκρινε το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Άργος με το Λας Βέγκας, προφανώς θα νομίζει ή θα γνωρίζει ότι, στην ρημαγμένη οικονομικά πόλη, ανθούν οι παράνομες ρουλέτες, ζάρια και κουλοχέρηδες.
Φαίνεται πως ο Δήμαρχος, έκανε μειοδοτικό διαγωνισμό για να βρει τους διαφημιστές του…

7 συνδυασμοί στην Ερμιονίδα!!!
Έχουμε και λέμε:
Σφυρής, Γεωργόπουλος, Λάμπρου, Τόκας, Λυμπερόπουλος, Δαγρές και ΚΚΕ…
Πιστεύει κάποιος σοβαρός άνθρωπος ότι αυτό θα ισχύσει τελικά;
Δεν έχουν ακούσει ότι «σε ώρα κρίσης ενώνουμε δυνάμεις»;
 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: