Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΕΒΕ Αρκαδίας: Βραβεία διαγωνισμού επιχειρηματικότητας σε μαθητές

Ο 3ος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην ανακαινισμένη αίθουσα του Επιμελητηρίου. O θεσμός του Μαθητικού Διαγωνισμού αθλοθετήθηκε το 2010.
Φέτος, οι ιδέες των παιδιών δεν αποτελούσαν απλά μία επιχειρηματική ιδέα, αλλά περιελαμβαναν ιδέες για τη γενικότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής δίνουντας έμφαση στο τοπικό στοιχείο και την ανάδειξή του.

Πριν από τις παρουσιάσεις των παιδιών μίλησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Πολύδωρος  Χαριτωνίδης και η υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Αρκαδίας κα. Καλλιόπη Δημητρέλη.
Τα βραβεία που δόθηκαν ήταν:
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΒΙΔΙΟΥ με τίτλο «Εικονική Επιχείρηση»
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  στο ΕΠΑΛ ΑΣΤΡΟΥΣ, με τίτλο «Λιοτρίβι»            
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ στο  ΓΕΛ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, με τίτλο «Λάδι-Ομορφιά» Ε.Π.Ε.»
ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Δόθηκαν επίσης ειδικά βραβεία
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΥΡΟΥ, για το θέμα «Ελιά - ο αρχαιότερος καρπός σε σύγχρονες επιχειρηματικές δραστηριότητες»
Και ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ & ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ στο ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, με θέμα «Ηλεκτρονικό κατάστημα προώθησης υπηρεσιών και πώλησης βιολογικών προϊόντων μιας μονάδας αγροτουρισμού στην Αρκαδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: