Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Ατρόμητος Παναρητίου με νέα μεγάλη νίκη στα Δίδυμα 1-3

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η ομάδα του Γιώργου Κολιατσόπουλου (προπονητής τον Ατρόμητο Παναρητίου) και έτσι αφού πέτυχε την δεύτερή της συνεχή νίκη το νέο έτος, που μπήκε με το …δεξί και μάλιστα τώρα μέσα στην πάρα πολύ δυνατή έδρα  των Διδύμων επί της τοπικής ομάδα του Ποσειδώνα, έφτασε στους 27 βαθμούς και φιγουράρει στην έβδομη θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Από την άλλη οι Διδυμιώτες, που έκαναν το αντίθετο, δηλαδή μπήκαν με το …αριστερό το νέο έτος καταγράφοντας δυο συνεχείς ήττες στην έδρα τους (είχε προηγηθεί το 0-2 από τις Σπέτσες, μένουν στους 21 πόντους και ασαφώς τώρα αισθάνονται να τους πλησιάζει ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Χωρίς το μεγάλο τους ατού, τον Βαγγέλη Μπροδήμα (που είναι η μισή ομάδα) και έμεινε έξω λόγω τραυματισμού, οι Διδυμιώτες αφού έχασαν αρκετή δύναμη έχασαν τελικά και το παιχνίδι. Η ομάδα του Ατρομήτου Παναρητίου απλά επιβεβαίωσε και σε αυτό το ματς την αγωνιστική της άνοδο κάτι που δεν τη είχε στα πρώτα παιχνίδια, όπου και είχε μείνει πολύ πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν περισσότερο δυνατά στο ματς και εξ. αρχής του θέλησαν να δείξουν τις …άγριες διαθέσεις του. Έτσι από το 11’ φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ. Εδώ ο Δημ. Έβερετ εκτελεί ένα φάουλ και ο Βασίλης Καλιαμούτος πιάνει την κεφαλιά που όμως αποκρούει υπέροχο ο τερματοφύλακας της Διδυμιώτικης ομάδας, ο Χιόνης. Στο 14’ όμως οι Παναρητιώτες θα δικαιωθούν για αυτή την επιθετική ενέργεια που βγάζουν. Εδώ ο Δημήτρης Έβερετ αφού θα βρεθεί σε θέση βολής σημαδεύει σωστά στην γωνία και το 0-1 γίνεται γεγονός. Αλλά στην συνέχεια αντιδρούν οι γηπεδούχοι και στο 34’ ο Δημαράκης δίνει στον πιτσιρικά Ανάργυρο Αποστόλου, ο οποίος κάνει την ισοφάριση το 1-1. Όμως ακολούθως τα ινία του αγώνα θα τα ξανά πάρει η ομάδα του Παναρητίου που δείχνει πολύ δυνατή στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργεί ευκαιρίες και θα επιτύχει δυο γκολ ακόμα. Στο 40’ ο Δημ. Μπούνος κάνει το σουτ και αποκρούει ο γκολκίπερ των Διδύμων. Και στο 50’ οι γηπεδούχοι σε μια από τις λιγοστές του αντεπιθέσεις απειλούν με τον Αποστόλου αλλά βρίσκεται σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας του Παναρητίου, ο Φώτης Παπασαράντος και αποκρούει. Στο 56’ ξανά σε αντεπίθεση τα Δίδυμα έχουν σουτ λίγο έξω με τον Σωτήρη Κονδύλη. Και στο 66’ από το φάουλ του Έβερετ  ο Μπούνος κάνει την κεφαλιά που βρίσκει το δοκάρι., όπου την επαναφορά της μπάλας κερδίζει ο Κώστας Καλυβάς για να σκοράρει από κοντά και το 1-2 γίνεται γεγονός. Τέλος στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αφού θα κερδίσουν πέναλτι και ευστοχού κάνουν το 1-3 και το …καθαρίζουν οριστικά το τρίποντο. Εδώ στο 67’ η μπάλα βρίσκει το χέρι μέσα στην περιοχή του Μούγιου και στήνεται στην …βούλα των έντεκα βημάτων. Από εκεί ευστοχεί ο σπεσιαλίστας στα πέναλτι ο Δημ. Έβερετ για το τελικό σκορ του 1-3.
Από τους νικητές μακράν πρώτος σε απόδοση έρχεται ο Δημ. Έβερετ του αφ’ ενός πέτυχε δυο γκολ και συμμετείχε στο τρίτο και ακολουθούν οι Παν. Συντρίκος (για μια ακόμα φορά …άρχοντας στα αμυντικά του καθήκοντα), Πίτρης, Φλεβάρης και Ταμπάκης.
Από την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων διακρίθηκαν οι Σωτ. Κονδύλης, Κωνσταντινίδης, Μπάρδης και Στεργίου.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Δημ. Σκιαδά, όπως και των βοηθών του Δημ. Δασρινού και Δημ Καρακώστα.

Ποσειδώνας Διδύμων:
Χιόνης, Αντ.  Κονδύλης (76’ Οικονομόπουλος), Στεργίου, Μούγιος, Μπάρδης, Παρδάλης ( 80’ Γιώργος Προσύλης), Αποστόλου, Κωνσταντινίδης, Ζαραφωνίτης, Σωτ. Κονδύλης, Γιώργος Δημαράκης.

Ατρόμητος Παναρητίου:
Παπασαράντος, Φλέβαρης, Πίτρης, Συντρίκος, Ταμπάκης, Τσαλαφός (82’ Μαρινόπουλος), Δημ. Μπούνος Ι. (70’ Φλώρος), Δημ. Μπούνος ΙΙ., Καλιαμούτος, Έβερετ, Καλυβάς (76’ Νικολάου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: