Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νέα ήττα του Παναργειακού με 2-0

Δεν μπήκε με το …δεξί το νέο έτος ο Παναργειακός, που γνώρισε την τρίτη του διαδοχικά ήττα, αυτή την φορά στην Άρτα, από την εκεί πρωτοπόρο ομάδα της Α. Ε. Καραϊσκάκη με σκορ 2-0.
Μετά από τις δυο διαδοχικές ήττες των «Λύκων» μέσα στο Άργος από Καλαμάτα 1-4 και μετά από Ένωση Ερμιονίδας 0-1 έρχεται ως λίγο αναμενόμενη και αυτή τώρα από την Α. Έ. Καραϊσκάκη με 2-0 για να σημάνει ο …κώδωνας του κινδύνου, αφού τώρα η διαφορά από την γραμμή της παραμονής έφτασε στους τέσσερις βαθμούς για την ομάδα του Άργους. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια αν δεν υπάρξει ανασυγκρότηση τότε ίσως να βρεθούν οι «Λύκοι» κάτω από την γραμμή της παραμονής και στο τέλος να τρέχουν και να μην φτάνουν. Και από εκεί που είχαν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα και οι πλέον αισιόδοξοι είχαν δικαίωμα να …ονειρεύονται πρωτάθλημα και ανόδους, τώρα να βρεθούν παλεύοντας για την …σωτηρία. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο, όπου απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα τώρα οι «Λύκοι» κάνουν την κοιλιά τους (όπως αναφέρουμε στο ποδόσφαιρο) και χρειάζεται μεγάλη προσοχή να ξεπεράσουν την κάμψη τους. Τώρα ακολουθεί την Κυριακή στο ΔΑΚ Άργους το μεγάλο ματς κόντρα στην πάρα πολύ δυνατή ομάδα του Μεσσηνιακού, που έχει φέρει τελευταία πέντε απανωτές νίκες και έχει βρεθεί πάνω από τον Παναργειακό και στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στο Άργος θα πρέπει πάση θυσία να υπάρξει …σταθμός αυτών των νικών για τους Μεσσήνιους.
Όλα πήγαν στραβά για τους «Λύκους» στον αγώνα τους στην Άρτα, που φυσικά είχαν να αντιμετωπίσουν την μεγάλη ομάδα- έκπληξη του ομίλου, την νεοφώτιστη και με μόνο μια ήττα (στην Καλαμάτα με σκορ 4-0), προερχόμενη από έξι απανωτές νίκες και βρισκόμενη δίκαια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο πρώτο μέρος (παρά το γεγονός ότι ο Παναργειακός είχε σοβαρές απουσίες βασικών του παικτών) το κράτησε το 0-0 και μάλιστα θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις να μπει μπροστά στο σκορ όπου τότε σίγουρα θα έβαζε τα δύσκολα στους γηπεδούχους. Πρώτα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όταν βρέθηκε ο Φλώρος σε πλάγια θέση στην επίθεση και δεν έκοψε την μπάλα στον Αγγελόπουλο που καιροφυλακτούσε μόνος του στο ύψος του πέναλτι. Αλλά και με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 45’ θα μπορούσε να γίνει το 0-1 και μετά οι γηπεδούχοι να είχαν το άγχος στην επανάληψη, όπου τα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα κυλούσαν εντελώς διαφορετικά. Αλλά εδώ, στο 45’, ο Κώστας Ισούφι θα έπρεπε να ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια και να σκοράρει αφού του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία στην κόντρα και την τελευταία στιγμή έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων. Τελικά όλα κρίθηκαν στο  65’ όπου οι Αρτινοί όχι μόνο εδώ άνοιξαν το σκορ 1-0, αλλά πήραν και την αριθμητική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των «Λύκων» ο Συμεών Μένιος με το αιτιολογικό ότι εξύβρισε τον αντίπαλο που του έκανε το γκολ. Τώρα, από πού οι διαιτητές μέσα στους πανηγυρισμούς των ομάδων που επιτυγχάνουν καθοριστικά γκολ, ακούν και τέτοιος είδους κοσμητικά επίθετα, άντε να το κατανοήσει κανείς. Αλλά το τελειωτικό …κακό είχε γίνει για τον Παναργειακό, σε τέτοιου είδους αγώνα να βρεθεί πίσω στο σκορ και να μένεις με δέκα παίκτες. Κάτω από το τέρμα τώρα πηγαίνει ο νεαρός τερματοφύλακας, ο Καλαλάς και λίγο αργότερα στο 70’ γίνεται το 2-0 όπου κάπου εδώ τελειώνουν όλα σχετικά με την έκβαση του αγώνα. 
Από την ομάδα του Παναργειακού ξεχώρισαν οι Μπόμπος – Φίλης στην άμυνα έδωσαν πάρα πολλές …μάχες, Λουμπαρδέας και Ισούφη.

Παναργειακός:
Μένιος, Σπανός (66’ Καλαλάς), Ζίου, Φλώρος, Μπόμπος, Φίλης, Παπαϊωάννου (69’ Καραγκούνης), Λουμπαρδέας, Ισούφη, Τριμπόνιας (69’ Σιώκος), Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: