Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλο «διπλό» πήρε η Ένωση Ερμιονίδας από την Αχαϊκή

Ονειρεμένο ξεκίνημα έκανε η Ένωση Ερμιονίδας μπαίνοντας με το …δεξί το νέο έτος, αφού έφερε ένα τεράστιο «διπλό» νικώντας με σκορ 1-2 την πολύ δυνατή και βρισκόμενη στην δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ομάδα της Αχαϊκής.
Τώρα μετά από αυτό το …χρυσό τρίποντο που πήραν οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας μένουν αυτοί στην δεύτεροι θέση για να …καταδιώξουν την πρωτοπόρο ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκη. Και αν αναλογιστούμε ότι στο δεύτερο γύρο έχουν στην έδρα τους, στο Κρανίδι, τους πρωτοπόρους, βλέπουμε ότι μπήκαν για τα καλά στην θέση του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη να μην μας διαφεύγει το γεγονός ότι οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποκύψει μέσα στην Άρτα από την πρωτοπόρο ομάδα – έκπληξη του ομίλου την Α.Ε. Καραϊσκάκη, έχοντας πάρει ισοπαλία με το ..λευκό σκορ του 0-0.
Τώρα, οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας, την Κυριακή έχουν να αντιμετωπίσουν στην έδρα τους την δυνατή ομάδα της Δόξας Μανωλάδας, που στα τελευταία της ματς (από τότε που ανέλαβε προπονητής της ο γνωστός μας Μίκη Τσίρκοβιτς) έχει επιτυχίες και μάλιστα προέρχεται από πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην πολύ ανεβασμένη τελευταία ομάδα της Καλαμάτας.
Με την …φόρα που έχουν πάρει (και μετά την αλλαγή του προπονητή) οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας, όλοι πιστεύουν ότι θέμα χρόνου να πιάσουν κορυφή στην βαθμολογία.
Ο Στάϊκος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης για την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας και αυτός που ετοίμασε τα δυο γκολ, όπου το …χρυσό 1-2 γίνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 30’ έχουμε τους Στάϊκο και Κιοσσέ να αλλάζουν υπέροχα την μπάλα και ο δεύτερος να σκοράρει ανοίγοντας έτσι το σπορ το 0-1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι που μόνο  εύκολος  αντίπαλος δεν ήταν (διόλου τυχαίο το γεγονός ότι κατείχαν την δεύτερη θέση της βαθμολογίας βγήκαν επιθετικά και αφού στο 52’ είχαν την απώλεια ενός πέναλτι, που έκανε ο τερματοφύλακας της Ένωσης Ερμιονίδας, ο Πονηρός (το κτύπησαν έξω) στο 85’ με δυνατό σουτ φτάνουν στην ισοφάριση το 1–1. Αλλά οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας μαχητές μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν θα το αφήσουν στην ισοπαλία που φάνταζε ως τελικά αποτέλεσμα. Και στις καθυστερήσεις (στο 91’) ο Στάϊκος θα δώσει στον Σχοινά (που είχε μπει …χρυσή αλλαγή) σε αντεπίθεση και αυτός σκοράρει για το τελικό σκορ του 1-2 χαρίζοντας έτσι την πάρα πολύ μεγάλη νίκη στης ομάδα του.
Από τους νικητές εκτός από τον μακρά σε απόδοση καλλίτερο παίκτη του αγώνα τον Στάϊκο διακρίθηκαν και οι Κιοσσές, Κολόκας, Παπανικολάου, Λαζάρου και ασφαλώς ο σκόρερ της τελευταίας στιγμής ο Σχοινάς.

Ένωση Ερμιονίδας:
Πονηρός, Παπανικολάου, Λαζάρου, Τσώνης, Κολόκας, Κιοσσές, Στάϊκος, Μπούρας (60’ Βλαχόπουλος), Κρίστο (66’ Σχοινάς), Μουκίδης (86’ Σαμαράς), Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: