Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιώργος Καχριμάνης θα είναι υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Ο Γιώργος Καχριμάνης στην "Επόμενη μέρα"
Με δήλωσή του ο γνωστός Λογιστής, Γιώργος Καχριμάνης, γνωστοποίησε την υποστήριξή του προς τον Δημήτρη Κωστούρο και την απόφασή του να συνταχθεί μαζί του, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου «όσα πρέπει να γίνουν στον τόπο να γίνουν και όσα πρέπει να διορθωθούν για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητάς μας να διορθωθούν»
Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ
«Σε μια κοινωνία που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας αλλά και εμείς πασχίζουμε καθημερινά να κατακτήσουμε την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή, δεν υπάρχει χώρος για δισταγμούς, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Είμαστε, και πρέπει να είμαστε, όλοι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο ώστε να προχωρήσει μπροστά ο τόπο μας.

Πιστεύω ότι μια δημοτική αρχή από μόνη της δεν μπορεί να προσφέρει τόσα, όσα μπορούμε όλοι μαζί μέσα από την καθημερινή μας στάση και προσπάθεια.
Με τον Δημήτρη Κωστούρο μας συνδέουν πολλά, όπως η αγάπη  για τον αθλητισμό αλλά και η αγάπη για τον τόπο μας.
Αυτά, σε συνδυασμό με την  κοινή μας εμπειρία ότι τα μεγάλα άλματα γίνονται μέσα από συστηματική προσπάθεια και με  τη διαβεβαίωση ότι όσα πρέπει να γίνουν στον τόπο θα γίνουν και όσα πρέπει να διορθωθούν για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητάς μας θα διορθωθούν, σας ανακοινώνω ότι απάντησα θετικά στην πρότασή του και θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

Για να τον θυμηθούν οι συμπολίτες του
Ο Γιώργος Καχριμάνης (του Αντωνίου), γεννήθηκε το 1972 στο Δρέπανο. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και κατοικεί (από το 2001) στο Ναύπλιον.
Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή –Φοροτεχνικού.
Είναι μέλος (Ταμίας ) του συλλόγου Λογιστών Ναυπλίας- Ερμιονίδος.
Υπήρξε διακριθείς ποδοσφαιριστής στις ομάδες του Δρεπάνου, και του Διοβουνιώτη. Διετέλεσε προπονητής και διοικητικός παράγων της ομάδας του Δρεπάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: