Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Σκάσε επι τέλους ... (13-2-2014)

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αργολίδα και ο Βουδούρης
Σήκωσαν λάβαρα αντίστασης για την επιλογή του Βουδούρη, κάποιες οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πελοπόννησο. Περιέργως, η οργάνωση της Αργολίδας φέρθηκε με ωριμότητα και «δεν βιάστηκε να εμπλακεί στον διαγκωνισμό επίδειξης ιδεολογικής καθαρότητας». Φαίνεται ότι οι Συριζαίοι στην Αργολίδα, έχουν αποβάλλει τη νοοτροπία του 3% και βλέποντας μπροστά, βάζουν το συμφέρον της παράταξής τους πάνω από τις προσωπικές επιθυμίες ανέλιξης.

Τι γίνεται με τον Χρόνη;
Υποτίθεται πως μετά τον Βασίλη Βασιλόπουλο, που τον ακολουθούν ψήφοι, επιστημοσύνη, κοινωνική προσφορά, ήθος και δυνατότητες, το ισχυρότερο χαρτί του Γραμματικόπουλου θα ήταν ο Νίκος Χρόνης. Αντί για τον Χρόνη όμως, ο Γραμματικόπουλος ανακοίνωσε την συμμετοχή του Γιώργου Νώτη, στην παράταξή του.
Τι συμβαίνει; Αληθεύουν οι φήμες ότι ο Γραμματικόπουλος κατάλαβε πως οι ψήφοι του Χρόνη ήταν φούσκα που την γέμιζαν ο Μανώλης (στην αρχή) και ο Αναγνωσταράς (στη συνέχεια) και ότι προσανατολίζεται στην πρόσκληση της κόρης του Σοφίας, η οποία έχει διακριθεί για την συνεχή προσφορά της προς την κοινωνία του Ναυπλίου;

Με τον Μανώλη, Ζαφείρης και Λυκουρέντζος
Η απόφαση διεκδίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον Γιάννη Μανώλη έχει παρθεί. Η υποψηφιότητα Μανώλη θεωρείται φαβορί για εκλογή στον δεύτερο γύρο και ήδη, τα μεγάλα ονόματα της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ενεργοποιούνται για συγκρότηση ψηφοδελτίου και δέσμευση ψήφων.
Ζαφείρης και Λυκουρέντζος είναι τα πρώτα ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν, ο πρώτος λόγω των δεσμών με τον Γιάννη Μανώλη και ο δεύτερος λόγω των ειδικών σχέσεων με τον Βύρωνα Πολύδωρα.
Όπως όλα δείχνουν, στην Αργολίδα θα δώσουν τη μάχη της πρώτης θέσης με τον υποψήφιο του Βουδούρη.

Χειβιδόπουλος – Τατούλης: Κοινή μελλοντική πορεία…
Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος δεν αγνοούσε την παραπομπή και το αιτιολογικό με το οποίο αυτή έγινε, για τους αντινομάρχες Καβάλας, όταν υπέγραφε την διακήρυξη στήριξης των ενεργειών του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη.
Το γνώριζε αλλά, εκ των πραγμάτων και με δεδομένες τις δικές του ενέργειες, ήταν υποχρεωμένος να σκεφθεί ότι «κοινή γαρ η μοίρα» και το μέλλον…..
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρεφαδόρος με τις εμμονές του κατά Κωστούρου και η Ενημέρωση με τις σπόντες της κατά Χειβιδόπουλου. Ουφ πιά μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις που ο Δάκογλου έγινε και Συριζαίος. Μήπως σε τυφλώνει το αντι-Χειβιδοπουλικό πάθος σου φίλε Πολύδωρα;
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανώλης αν είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές τον είχε κερδίσει τον Τατούλη με μεγάλη διαφορά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Θα πρέπει να περάσει στο δεύτερο γύρο. Ο Τατούλης είναι σίγουρα στο δεύτερο γύρο. Άρα θα έχουμε δυνατό ματς και αρκετό ενδιαφέρον. Δυστυχώς αν και σοβαρός άνθρωπος ο Βουδούρης δεν έχει τον αέρα του νικητή. Αν τελικά καταφέρει να περάσει στο δεύτερο γύρο ο Μανώλης τότε θα έχουμε νέα μέρα στην Πελοπόννησο.