Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ξύπνα Λαέ!!! (16-2-2014)

Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης

Ένας είναι ο εχθρός…. Ο παλαιοκομματικός!
Επειδή δεν μπορούμε να πιάσουμε τους τρεις λαθρέμπορους των καυσίμων, αποφασίσαμε να αυξήσουμε την τιμή του πετρελαίου…  Λέω εγώ, «αφού δεν μπορείτε, να φύγετε»!!
Επειδή απαγορεύσαμε το κάπνισμα δημοσίως, αλλά δεν το κατανοεί ο λαός, αυξάνουμε την τιμή του πακέτου κατά δύο ευρώ… Λέω εγώ, «να γίνουμε χασικλήδες»!!
Επειδή γέμισε η ατμόσφαιρα ρυπογόνους ουσίες, λόγω χρήσης ξυλόσομπας, αυξάνουμε την φορολογία στα ξύλα… Λέω εγώ, «Έτσι δεν θα ζεσταινόμαστε και ίσως πεθάνουν μερικοί παλιόγεροι και γλυτώσετε τις συντάξεις τους».

Αφερίμ!!
Επειδή δεν μπορούμε να πατάξουμε την φοροδιαφυγή, θα κόψουμε τις συντάξεις κατά 20%, θα αυξήσουμε τη φορολογία κατά 20%, θα τα παίρνουμε προκαταβολικά, θα βάλουμε πέντε χαράτσια σε όποιον έχει σπίτι, άλλα τρία χαράτσια σε όποιον έχει αυτοκίνητο και φυσικά και για κάθε παιδί 18 ετών που δεν δουλεύει αλλά σπουδάζει ή ψάχνει για δουλειά… Λέω εγώ «να φύγετε όλοι. Αφού είστε ανίκανοι να δηλώνετε ότι δεν μπορείτε. Να φύγετε να έρθουν κάποιοι άλλοι, που έχουν  δουλέψει στη ζωή τους και όχι οι γιοί και οι εγγονοί υπουργών και βουλευτών».
Που το βρήκατε μωρέ, μόλις αποσύρεστε από την πολιτική, να συμπληρώνετε τη θέση σας από τα παιδιά σας; Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή; Σε λίγο θα μας κάνετε όλους Τούρκους από το κακό που πάθαμε από εσάς.
«Άσκοσουμ μπρε»….. Λαμόγια του Κερατά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: