Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δημήτρης Νικητόπουλος υποψήφιος Άργους Μυκηνών με τον «Άλλο Δρόμο»

Δημήτρης Νικητόπουλος (Φωτό από Combra)
Ο Λογιστής - Φοροτεχνικός Δημήτρης Νικητόπουλος θα είναι ο υποψήφιος που, ως επικεφαλής της παράταξης "Αλλος Δρόμος", θα υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ  σαν υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Δημήτρης Νικητόπουλος υπήρξε παλαιότερα από τα ενεργά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα. Έχει αυτοδιοικητική εμπειρία έχοντας εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Κολιγλιάτη. Διετέλεσε ακόμη, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της  ΔΕΥΑΡ.
Η πρόταση υποψηφιότητας έγινε από την Συντονιστική Επιτροπή του "Άλλου Δρόμου", δια στόματος του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Σ. Μαρινάκου, και ομόφωνη έγκριση όλων των παρισταμένων στην ειδική ολομέλεια του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2014.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Άλλος Δρόμος", "Στο πρόσωπο του επιλεγέντα Δημήτρη Νικητόπουλου, τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης εκφράζουν την αποφασιστικότητα τους να αλλάξουν ριζικά σελίδα στον τρόπο διαχείρισης του Δήμου Άργους -Μυκηνών.
Αναδεικνύουν τη θέληση τους για ένα Δήμο στην υπηρεσία του Δημότη και όχι του Δημάρχου.
Επιλέγουν ένα Δήμο ανατρεπτικό, με όραμα και προοπτική, ουσιαστικό αλληλέγγυο των Δημοτών, μπροστάρη αντίστασης σε κάθε απόπειρα εξαθλίωσής των".
Η επιλογή του αναμένεται να λειτουργήσει συσπειρωτικά σε όλες τις τάσεις του λεγόμενου "δημοκρατικού - προοδευτικού χώρου".





 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: