Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γραμματικόπουλος: Με πολύ κόσμο στην πρώτη του συγκέντρωση

Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι και Πολίτες περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη συγκέντρωση της Δημοτικής Παράταξης «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα», του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γραμματικόπουλου.  
Η ίδια η συγκέντρωση, η ατμόσφαιρά της, η όλη διεξαγωγή και κυρίως η ομιλία του Χρήστου Γραμματικόπουλου δικαίωσαν αυτή την αναμονή.
Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, που στεκόταν όρθιος, στο πλάϊ στο πίσω μέρος των καθισμένων, ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για το χθες, το σήμερα και το αύριο της παράταξής του και του Δήμου Ναυπλιέων, γενόμενος αποδέκτης ιδιαιτέρως ζεστών χειροκροτημάτων.

Σκιαγράφησε τους τρεις άξονες διοίκησης του Δήμου τονίζοντας πως θα λειτουργήσει με Δικαιοσύνη, στηρίζοντας την Οικονομία της περιοχής με σχεδιασμό και εφαρμογές Τουριστικών δράσεων και προώθησης του Αγροτικού προϊόντος.
Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών στις Δημοτικές Κοινότητες και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για αξιοποίηση περιοχών του Ναυπλίου που έχουν περιπέσει σε παρακμή (Αρβανιτιά, Μπανιέρες, Μπούρτζι κ.α.).
Κατηγόρησε την παρούσα Δημοτική Αρχή για αδιαφάνεια, ψηφοθηρικά ρουσφέτια και ανικανότητα διαχείρισης των συμφερόντων του Δήμου.
Δήλωσε έτοιμος, μαζί με έμπειρους και άφθαρτους συνεργάτες να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας και τελειώνοντας, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την ανεξάρτητη και χωρίς κομματική ταυτότητα παράταξή του «για να γίνει ο Δήμος Ναυπλιέων κέντρο πολιτιστικό, πνευματικό, οικονομικό, ένα μεγάλο σταυροδρόμι της ανατολικής Μεσογείου».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα σε αλλο σχολιο και έψαξα και πράγματι ειδα αυτο.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/ΒΛ4ΙΙΜΕ-Ξ1Ι

Αν ειναι αληθεια σιγουρα κανεις στη συγκεντρωση δεν τοξερε. Μπορει να ειναι μετοχος σε τοπικο καναλι και να κατεβαινει και υποψηφιος δημαρχος?
Μηπως εχει ξεφυγει η κατασταση? Αυτη η αρχη καταπολεμησης της τρομοκρατιας και μαυρου χρηματος που ψαχνει και τι ψαχνει?