Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

15 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων ανακοίνωσαν την υποστήριξη του Συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

Δημήτρης Κωστούρος
Σε μία κίνηση εντυπωσιασμού και ουσίας, η Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», έδωσε στην δημοσιότητα κοινή ανακοίνωση 15 εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι δηλώνουν την στήριξή τους στην Δημοτική Παράταξη που δημιούργησε ο Δημήτρης Κωστούρος.
Στην κοινή ανακοίνωση, η επιλογή του Δημήτρη Κωστούρου, μετά την παραίτηση Αναγνωσταρά, χαρακτηρίζεται ως ««χρυσή» επιλογή για τον τόπο» και τονίζεται ότι «(όλοι μαζί) υλοποιώντας ένα πρωτοφανές, σε ποσότητα και ποιότητα έργο, κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών…. και … κρατήσαμε όρθιο το Δήμο σε κρίσιμες στιγμές και θέσαμε γερές και στέρεες βάσεις για το αύριο».
Η ανακοίνωση κλείνει με την υπόσχεση ότι: «Στα ίδια μονοπάτια νίκης και αναγέννησης θα προχωρήσουμε, με την εμπιστοσύνη των δημοτών, και την επόμενη πενταετία»
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 15


«Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας πολύπλευρης και πολυδιάστατης κρίσης, τόσο οικονομικής όσο και κοινωνικής, η οποία έχει προκαλέσει αλυσιδωτές δυσκολίες στο μέσο άνθρωπο και σχεδόν, σε κάθε σπίτι, σε κάθε νοικοκυριό. Σε αυτές τις συνθήκες, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πιο κοντινού και άμεσου θεσμού στον πολίτη, γίνεται ακόμα πιο καίριος και καθοριστικός.
Με επίγνωση της κρισιμότητας και πολυπλοκότητας των καταστάσεων, η αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο μας και η ανάληψη της Δημαρχίας από έναν άνθρωπο ικανό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τον Δημήτρη Κωστούρο, αποδείχτηκε «χρυσή» επιλογή για τον τόπο. Αναδεικνύοντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, επιλύοντας προβλήματα που ταλαιπωρούσαν επί σειρά ετών το Δήμο και υλοποιώντας ένα πρωτοφανές, σε ποσότητα και ποιότητα έργο, κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Με την εργατικότητα, το ήθος, τη συστηματικότητα αλλά και την απλότητα που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη Κωστούρο, κρατήσαμε όρθιο το Δήμο σε κρίσιμες στιγμές και θέσαμε γερές και στέρεες βάσεις για το αύριο.

Ο Δήμος έπραξε ως όφειλε τα μέγιστα για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις σημερινές επιβαρυμένες του υποχρεώσεις. Αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο και θεμιτό μέσο, ανακουφίσαμε και βελτιώσαμε τη ζωή των δημοτών μας με άμεσες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Πρωτίστως δε υπηρετήσαμε το χρέος μας ως δημοτική αρχή που δρα με μόνο της κίνητρο το καλύτερο για τον τόπο, υλοποιώντας έργο που ανοίγει αναπτυξιακές προοπτικές για ένα μέλλον αυτάρκειας και ευημερίας, όπου θα εξαρτώμαστε από τις δικές μας δυνάμεις.
Επιμείναμε στην ουσία αποφεύγοντας «κοκορομαχίες», παρότι συστηματικά δεχτήκαμε κριτική βασισμένη σε μικροπολιτικά κίνητρα και επιδιώξεις. Σεβαστήκαμε τον τόπο απ’ άκρη σ’ άκρη ενώ η πλούσια Ιστορία και γοητεία του Ναυπλίου έγινε κινητήριος μοχλός για να κάνουμε ακόμη περισσότερα.
Στα ίδια μονοπάτια νίκης και αναγέννησης θα προχωρήσουμε, με την εμπιστοσύνη των δημοτών, και την επόμενη πενταετία. Δουλειά, σχέδιο, όραμα για τον τόπο, συνεργασία με τον πολίτη, πράξεις και όχι λόγια: με αυτά πορευτήκαμε, με αυτά θα συνεχίσουμε.
Με αυτή τη λογική δηλώνουμε ότι στηρίζουμε το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, με στόχο ο Δήμος να προχωρήσει σε μια επιτυχημένη πορεία.


Αρματάς Νικόλαος                                                    
Αυγουστόπουλος Σταύρος                                         
Βαμβακάς Παναγιώτης                                             
Βλαχόπουλος Παναγιώτης                                       
Δήμας Ανδριανός                                                     
Καρέλης Χρήστος                                                    
Λυκομήτρος Αλέξανδρος                                        
Μπακέας Δημήτρης
Μπαρού Ραφαήλ
Μπούκουρης Παναγιώτης
Μπούνος Γιάννης
Ξύδη Σοφία
Τζαρίμας Γιάννης
Τραγκάλου Νατάσα
Χριστόπουλος Αριστείδης

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ... τι κίνηση ήταν αυτή... Τον πάτησε κάτω τον Γραμματικόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Κωστουράκλα μου! Τέτοια θέλω! 53% από τον πρώτο γύρο!
Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μπαρού μαζί; Και ο Χριστόπουλος; Και η Ξύδη;
Κρίμα τον καημένο το Χρήστο

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ο Γραμματικόπουλος για αντιπερισπασμό θα ανακοινώσει το Χρόνη, τη Κούτσελα, το Περράκη και το Τσιώδρα.Χι...Χι...Χι...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΣΕΦΤΑΔΟΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Των φρονίμων ολίγα.
Ας μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18

Ανώνυμος είπε...

να δω τι θα γραφετε οταν θα βλεπετε τη πλατη μας

Ανώνυμος είπε...

Παπαγάλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ένας δηλαδή και γνωστός.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το μόνο που απομένει είναι η προσχώρηση του Γραμματικόπουλου στην Επόμενη μέρα

Ανώνυμος είπε...

Χτες βράδυ από τύχη έπεσα πάνω στη φρέσκια ανάρτηση για τις προσχωρήσεις των 15 Συμβούλων στον Κωστούρο. Εντυπωσιάστηκα και έγραψα μια έκφραση που μετανοιώνω. Δεν έπρεπε να γράψω "τον πάτησε κάτω το Γραμματικόπουλο". Διορθώνω λοιπόν και προτείνω, να τον φωνάξει ο Κωστούρος και να του πεί . "Πάμε μαζί. Μπες στο συνδυασμό της Νίκης και πάρε μετά την Τουριστική πολιτική του δήμου που δείχνεις να ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε".

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, ο Κωστούρος θα πάρει τη Μιδέα με περίπατο. Την Ασίνη όμως;

Ανώνυμος είπε...

Aυτός είναι συνδυασμός νίκης , μπουμπούκια , ο ένας καλύτερος από τον άλλον . Μπράβο Μητσάρα . Σου λείπει ο καλύτερος ( Μπακέτος ).
Γιατί τους κρύβεις ; Μήπως έμαθες πρέφα και βγάζεις τους " άσους " από το μανίκι ;
Μπουμπούκια : ξεχάσατε το νερό βρεεεεεε . Νερό βρεεεε . Καθαρό νερό βρεεεε .

Ανώνυμος είπε...

Μαρία , ο κωσταρούκλος σου θα πάρει 69% , και να μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό .

Ανώνυμος είπε...

Η Μαρία ξέρει τι θέλει 53%. 50 και τρία % . Μαρία τη δεύτερη εβδομάδα πόσα θες; Σκέτα τρία % φτάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με λένε Χαράλαμπο. Μετά τις εκλογές έλα να μου τα πεις εμένα όσα λες στο κορίτσι παλιοβρωμιάρη, Και να φέρεις μαζί σου και τον κύριο που θα ψηφίσεις.

Ανώνυμος είπε...

3 απο τους 15 δε θα εκλεγουν το Μάη. Πάω και στοιχημα

Ανώνυμος είπε...

Είστε αντιδραστικός κύριε Χαράλαμπε .Βέβαια ο πανικός που έχετε σας έχει κάνει νευρικούς και σας ανεβάζει την πίεση. Είστε και χυδαίος . Μετά τις εκλογές θα ηρεμήσετε κι ο κωσταρούκλος θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί από τα πολλά "έργα" που έχει κάνει .
Κύριε Χαράλαμπε μήπως πίνετε κι εσείς νερό της ΔΕΥΑΝ και σας χάλασε;
Κούλα Χαρρυκλινίδου