Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Τάσος Τόκας παρουσιάζει ενώπιον των Δημοτών το πρόγραμμά του

Η πρώτη προεκλογική συνάντηση της ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ, με Δημότες του Δήμου Ερμιονίδας, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου, όπου ο επικεφαλής της ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ. και υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Τόκας παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της νεοϊδρυθείσας παράταξης.
Αναφέρθηκε «στις κατευθυντήριες αρχές και τις προτεραιότητες της παράταξης για την διαχείριση των θεμάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Ερμιονίδας την επόμενη πενταετία, προς όφελος των δημοτών».
Αναφέρθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού και

ακολούθησαν απαντήσεις στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των πολιτών για ζητήματα που αφορούν το Πορτοχέλι.
«Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η αμφίδρομη ενημέρωση όλων μας, έτσι ώστε να καθορίσουμε τις κατευθυντήριες αρχές και τις προτεραιότητές μας στη διαχείριση των θεμάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Ερμιονίδας την επόμενη πενταετία προς όφελος των δημοτών του. Τα όσα προτείνονται θα αξιολογηθούν και θα ληφθούν υπόψη από την παράταξή μας.» δήλωσε ο Τάσος Τόκας.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεων και ανοικτών συζητήσεων που θα γίνουν σε όλες τις Τοπικές και Δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.


Μεθαύριο Τετάρτη, 2 Απριλίου (ώρα 8:00 μμ), ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Τόκας και υποψήφιοι της παράταξης ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ. θα παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης στην Τοπική  Κοινότητα των Φούρνων (κεντρική πλατεία). 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εμένα μου είπανε ότι ο Τόκας δεν μπορούσε να μιλήσει. Άσε που ένας από τους 28 παρεβρισκόμενους κοιμόταν. Έβαλε και βάθρο για να είναι ψηλά. Νάρκισος ο άνθρωπος ...