Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μπαρού: «Συστρατεύομαι με τον Δημήτρη Κωστούρο στην κοινή προσπάθεια καλώντας όλους τους συντοπίτες μου να κάνουν το ίδιο»

Ραφαήλ Μπαρού:
Στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών διεκδικήσεων
Ο παλαιότερος και ιδιαιτέρως δημοφιλής Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων, Ραφαήλ Μπαρού (επί 20 χρόνια Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου), ανακοίνωσε την απόφασή του να συστρατευτεί με τον Δημήτρη Κωστούρο καλώντας και τους συντοπίτες του να συστρατευτούν και αυτοί μαζί τους.
Ο Ραφαήλ Μπαρού, που είχε πολιορκηθεί πολύ στενά και από την παράταξη του Χρήστου Γραμματικόπουλου, αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι «ο κ. Κωστούρος είναι ένας άνθρωπος που τον διακρίνει συνέπεια λόγων και πράξεων και έχει συγκεκριμένο όραμα για το Ναύπλιο». Προχώρησε μάλιστα περισσότερο και δήλωσε «αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα».
Ολόκληρη η δήλωση του Ραφαήλ Μπαρού έχει ως εξής:

«Μετά από ώριμη σκέψη και σταχυολογώντας όλα τα δεδομένα γύρω από τον Δήμο Ναυπλίου, αποφάσισα μετά και από το κάλεσμα που μου έγινε από τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Κωστούρο να συστρατευθώ μαζί του στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο με ανάπτυξη και προοπτική.
Η χώρα μας εδώ και τέσσερα χρόνια διέρχεται μια μεγάλη κρίση, πολυεπίπεδη κρίση, κρίση οικονομική, κοινωνική, κρίση πάνω απ όλα  θεσμών.
Η τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει πλέον τον κυρίαρχο ρόλο όσον αφορά  την αντιμετώπιση οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητα τους.
Επειδή λοιπόν λόγω και της ιδιότητας μου ως προέδρου του Εργατικού μας Κέντρου επί 22 συναπτά έτη είμαι σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο, δεν θα έπρεπε να μείνω αμέτοχος σε αυτή την πρόσκληση – κάλεσμα.
Ο διευρυμένος  πλέον Δήμος Ναυπλίου με ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ πόλη το Ναύπλιο που ο θεός έδωσε απλόχερα το φυσικό κάλλος καθώς και οι προγονοί μας την πολιτιστική κληρονομιά δεν μπορεί πλέον να διαχειρίζεται την φτώχεια του.
Πρέπει να περάσουμε σε νέα δεδομένα όπως είναι η ανάπτυξη – επενδύσεις - τομές.
Ο κ. Κωστούρος είναι ένας άνθρωπος που τον διακρίνει συνέπεια λόγων και πράξεων και έχει συγκεκριμένο όραμα για το Ναύπλιο.
Πιστεύω λοιπόν πως πήρα την σωστή απόφαση στην συγκεκριμένη συγκυρία για  το καλό του Δήμου μας και των Δημοτών μας αισιοδοξώντας για το τελικό αποτέλεσμα και καλώντας όλους τους συντοπίτες μου να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να στρατευθούν όλοι στην κοινή μας προσπάθεια».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρόνης και ο Τσιόδρας έκοψαν το Μπαρού από το Γραμματικόπουλο και έδωσαν τη δημαρχία στον Κωστούρο.

Ανώνυμος είπε...

Κλαίει ο Χρηστάκης έξω από το σπίτι του Λάκη.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το "καθάρισμα" του Λάκη από τον Γραμματικόπουλο του δώσει και τη Δημαρχία; Ο κόσμος βαρέθηκε εργατοπατέρες και επαγγελματίες συμβούλους που κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους.

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα είναι ατράνταχτα. Ουσιαστικά ο Λάκης Μπαρού ήταν ο πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Αναγνωσταρά. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Χρόνης με ελάχιστη διαφορά βγήκε πρώτος αφού τον έδινε παντού ο ίδιος ο Αναγνωσταράς και το γραφείο του Μανώλη τότε.
Ο Λάκης Μπαρού είναι ένας πολύ έμπειρος πολιτικός και μπορεί να διέγνωσε άμεσα τις αδυναμίες και τη δυστοκία του Γραμματικόπουλου σε θέματα ηγεσίας και πολιτικής αλλά έπιασε τον παλμό και παίζει όλα τα χρόνια Α Εθνική οπότε αποφάσισε να στηρίξει τον Κωστούρο. Εξάλλου από όσο γνωρίζω όπου θήτευσε σε δημοτική θέση άφησε άριστες εντυπώσεις και είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες.
Για τον ανώνυμο που αναφέρεται σε "καθάρισμα" μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος για το ποιος καθάρισε ή θα καθαρίσει ποιον... Όποιος γνωρίζει τους δύο άνδρες μπορεί να καταλάβει πολλά. Κι εδώ που τα λέμε ούτε το ύψος αλλά και ούτε το ειδικό βάρος διαθέτει ο κοντός με τη γραββάτα που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι γάτα...

Ανώνυμος είπε...

Με αστειάκια και κακιούλες δεν πείθεται κανένας φίλε. Όλος ο κόσμος λέει επιτέλους να απαλλαγούμε από κάποιον που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι συμφωνίες που μετά δεν τις τηρεί. Υπάρχει κανένας που να μην διέγραψε το Λάκη για τις αρχηγικές του βλέψεις; Μήπως δεν ξέρουμε πως ψήφιζε τη δεύτερη Κυριακή το 98 και 2002; Άντε γιατί μας πρήξατε. Μην προκαλείτε γιατί πολλοί ξέρουν πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ...

ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ... ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΕΧΩ...