Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μανώλης: «Η Πελοποννησιακή Ένωση» θα γκρεμίσει το σύστημα Τατούλη

Ο Γιάν. Μανώλης, λίγο πριν την συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένος από στελέχη
και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σπ. Ρομποτή και Παν. Καρβελά
Την δημιουργία Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Παράταξης, που θα διεκδικήσει στις εκλογές της 18ης Μαΐου την εντολή των πολιτών για να οδηγήσει την Πελοπόννησο στην εξυγίανση από το «σύστημα Τατούλη» και σε αναπτυξιακή πορεία χωρίς υπηρέτηση των εντολών Φούχτελ, ανήγγειλε ο Γιάννης Μανώλης σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου, στην Τρίπολη.
Η παράταξη που ονομάζεται «Πελοποννησιακή Ένωση», και συνοδεύεται από τον υπότιτλο «καθαρά χέρια», δηλώνει ανεξάρτητη από κομματικές δεσμεύσεις και υπόσχεται πως θα προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των συμβάσεων και έργων που προώθησε (χωρίς κανένα να ολοκληρωθεί) το «σύστημα Τατούλη», όπως αποκάλεσε την ομάδα των στενών συνεργατών του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ο Γιάννης Μανώλης.


Τσίπουρο με μέλι στο "Μεγάλο Καφενείο", μετά την αναγγελία
Αποκάλυψε ότι η γνωστοποίηση των 5 αντιπεριφερειαρχών θα γίνει σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, ενώπιον  των Πολιτών σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Διαβεβαίωσε ότι και οι 5 θα είναι κορυφαίοι στο επάγγελμά τους, και θα συνδυάζουν τον ενθουσιασμό με την επιστημοσύνη. «Θα είναι φρέσκα ονόματα» είπε. «Κάποιοι μάλιστα από αυτούς πολιτεύτηκαν με τη Νέα Δημοκρατία και διαχώρισαν στη συνέχεια την θέση τους».
«Τα ψηφοδέλτιά μας θα φιλοξενήσουν άξιους υποψήφιους χωρίς προαπαιτούμενα του χθες» δήλωσε ακόμη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τον απερχόμενο Περιφερειάρχη σε ανοιχτό διάλογο με απ’ ευθείας μετάδοση από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

Στην αναγγελία δημιουργίας της «Πελοποννησιακής Ένωσης –καθαρά χέρια», και την δήλωση διεκδίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρίσταντο σημαντικές προσωπικότητες της αυτοδιοίκησης καθώς και νέοι πολιτικοί κορυφαίου ήθους, οι οποίοι θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων στην Αργολίδα την Αρκαδία και την Μεσσηνία.
Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που προκαλεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Μανώλη ήταν, η παρουσία δημοσιογράφων από 5 τηλεοπτικά κανάλια, 4 ιντερνετικές τηλεοράσεις, 3 ραδιόφωνα και 5 εφημερίδες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βουδούρης και Μανώλης αποφάσισαν να μας σώσουν από το "σύστημα Τατούλη". Αυτή την έκφραση που χρησιμοποιούν και οι δύο ποιός τους την πλάσαρε; Ο Κάπος ή ο Δακόγλου;
Βρε άει από κει.
Νικολ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπύρος Ρομποτής ήταν το 10 το καλό για τον Μανώλη. Θα του δώσει τη νίκη στην Αργολίδα.
Δημήτρης -Τολό

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τους πολιτικά απατεώνες. Ο Μανώλης που δήθεν ως ήρωας παραιτήθηκε μια μερα πριν προκηρυχθούν εκλογές και ο ρομποτής που πήγε στη ΝΔ υποψήφιος αφου το κόμμα ειχε ψηφισει το μνημονιο. ρε δεν κοροιδευτε ξανα τον κόσμο...
Έρχεται η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό να μας βρει!

Ανώνυμος είπε...

Τί δουλειά έχει ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας, όπως ο Σπύρος Ρομποτής να κατέβει με έναν επικεφαλής που δεν έχει ούτε πτυχίο ανωτάτης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το συνδικαλιστή ΟΤΕ Γιάννη Μανώλη. Αρκετά με τους μαϊντανούς της τηλεόρασης που μας τους πλασσάρουν ως σωτήρες. Σε κάποιο οργανωμένο πολιτισμένο κράτος ο Μανώλης δε θα έκανε ούτε για τσοπάνης ούτε για εργάτης καθαριότητας. Πώς δέχεται ο πατέρας Ρομποτής να κατέβει ο γιός του σε τέτοια εκλογική διαδικασία δε μπορεί να το διαννοηθεί κανένας πολίτης που σέβεται την προσωπικότητά του.

Ένα άλλο μείον είναι ότι ο Σπύρος Ρομποτής πέρα από τα καλοκαίρια για κανα μήνα ως παιδάκι στο Ναύπλιο έχει να κατέβει στην Αργολίδα εδώ και κάτι χρόνια αφού πη΄γε σχολείο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τι γνώση των προβλημάτων έχει του τόπου εδώ; Καμμία σχέση δυστυχώς και απολύτως αποκομμένος από τους πολίτες της Αργολίδας. Μήπως κάποτε θα έπρεπε να σταματήσει αυτό το μοτίβο των εισερχομένων υποψηφίων;
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένας νέος άνθρωπος που να μεγάλωσε, ανδρώθηκε στο Ναύπλιο και να μην είναι είναι ικανός να δώσει λύσεις για τα προβλήματα του τόπου του. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.
Καλή επιτυχία στον κύριο Ρομποτή σε κάθοδό του στην Αττική όπου και μεγάλωσε και εξασκεί και το επάγγελμά του.

Ανώνυμος είπε...

Δε χαίρεσαι ρε φίλε που θα έχουμε αντιπεριφερειάρχη μορφωμένο, νέο και καλλιεργημένο; Επιτέλους κάποιον που θα είναι έξω απο τις τα μικροσυμφέροντα των τοπικών ψευτοπαραγόντων;
Δημήτρης -Τολό

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα όλα τα σχόλια αλλά το επώνυμο Ρομποτής νομίζω ότι συνδέεται με επίσημο υποστηρικτή δικών ρομά ή κάνω λάθος;
Δημήτρη - Τολό τα τοπικά ψευτοσυμφέροντα στηρίζουν τα ναρκοευρώ. Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.