Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο Οδυσσέας Βουδούρης επισκέφθηκε το Ναύπλιο. Αύριο Κυριακή επισκέπτεται το Άργος και τη Σπάρτη

Βουδούρης με Λυμπερόπουλο
Βουδούρης με Κοκκινόπουλο
Ξεκίνησε από το Ναύπλιον, σήμερα το απόγευμα (Σάββατο 6μμ) και θα συνεχίσει στο Άργος, αύριο το πρωί (Κυριακή), τις πρώτες επαφές «συντονισμού με φίλιες δυνάμεις», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης.

Στον συμβολικό χώρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας, συναντήθηκε με τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Ναυπλίου (Παντελής Κοκκινόπουλος -«Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή») και Ερμιονίδας (Κώστας Λυμπερόπουλος - Ριζοσπαστικής Κίνησης Ερμιονίδας «Ανατροπή») και συζήτησε θέματα τακτικής αγώνος με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. (Ο υποψήφιος του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Νικητόπουλος, δεν παραβρέθηκε λόγω εκτάκτου κολλήματος).

Βουδούρης με Κοδέλα
Ο Οδυσσέας Βουδούρης, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην ανάγκη απομάκρυνσης του «συστήματος Τατούλη» από την διαχείριση των συμφερόντων της Πελοποννήσου και  στον επανέλεγχο των συμβάσεων διαχείρισης απορριμμάτων.

Βουδούρης με Μαρινάτο
Στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου –Ερμιονίδας, τον υποδέχθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τους 4 Δήμους της Αργολίδας.
Μετά την ολοκλήρωση των οργανωτικών συζητήσεων, ο Οδυσσέας Βουδούρης, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Γαβρήλο, Κοκκινόπουλο, Γκιόλα, Καραντζούλη και στελέχη της Νομαρχιακής, περπάτησε τα στενά του Ναυπλίου, συζητώντας με πολίτες που τον αναγνώριζαν και κατέληξε στο «Σαν Ρόκκο» για φαγητό.
Το πρωί της Κυριακής 9 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί το Άργος.
Το ίδιο απόγευμα, ο Οδυσσέα Βουδούρη, θα μεταβεί στην Σπάρτη. Στις 6.30 μμ θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Σπάρτης, Τάκη Κουμουνδούρο, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΣΑ» και στις 7:00 μ.μ.  θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρεις κ ο κούκος

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω το Γαβρήλο στις φωτογραφίες. Τι έγινε; τον έφαγαν οι συριζαίοι πριν ακόμα ανακοινωθεί; Και ο Νικητόπουλος γιατί δεν πήγε;

Ανώνυμος είπε...

Λίγο από δω λίγο από κει τα κατάφερε ο Λυμπερόπουλος. Κατά τα άλλα βάφτιζε το συνδιασμό του ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό και κάτι τέτοια. Λες και δεν ξέρουμε ότι ήταν συνεργάτης του Σφυρή και πληρωνόταν απότο Δημαρχείο. Τελικά πόσο βλάκες μας περνάνε!

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή Οδυσσέα.
Σου εύχουμε να μείνεις με καθαρή σκέψη, όταν γίνεις περιφερειάρχης.
Ενας Ναυπλιώτης που μένει στο Χολαργό

Ανώνυμος είπε...

"Λίγο από δω λίγο από κει τα κατάφερε ο Λυμπερόπουλος. Κατά τα άλλα βάφτιζε το συνδιασμό του ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό και κάτι τέτοια. Λες και δεν ξέρουμε ότι ήταν συνεργάτης του Σφυρή και πληρωνόταν απότο Δημαρχείο. Τελικά πόσο βλάκες μας περνάνε!"

Ανώνυμε, ο Λυμπερόπουλος δούλευε στο Δήμο και δεν το έκρυψε. Το ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ δεν το έκρυψε. Χρίσμα δεν έχει πάρει από κανένα και πολλοί είναι αυτοι στην κίνηση που ΔΕΝ επιθυμούν χρίσματα και κομματικές τσατσάδες. Αν αισθάνεσαι βλάκας δεν με πειράζει καθόλου. Είναι ό,τι πιο κοντά στην πραγματικότητα έχεις πει!