Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Μανώλης Φλωρής και Χρήστος Μπαλαμπάνης ήταν εκ των πρωτεργατών δημιουργίας της «Προοδευτικής Παράταξης Ερμιονίδας»

Οι κ.κ. Φλωρής και Μπαλαμπάνης έχουν από πολλών ετών
κοινή πολιτική και αυτοδιοικητική πορεία.
Η μεγάλη δημοσιότητα που δόθηκε στην κοινή δήλωση προσχώρησης των εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Φλωρή και Μπαλαμπάνη στον συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα» του κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, είχε ως αποτέλεσμα την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης από πλευράς του κ. Δημήτρη Καμιζή (μέλη της Δημοτικής Παράταξης του οποίου ήσαν και οι δύο). Αμέσως μετά, σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της νεοσύστατης Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Παράταξη Ερμιονίδας», κ. Τάσος Λάμπρου.
Χαρακτηριστικό της ανακοίνωσης Λάμπρου είναι το κόσμιο ύφος που χρησιμοποιεί, επαληθεύοντας το πολιτικό ήθος που τον διακρίνει και η αποκάλυψη ότι  «οι κ.κ. Φλωρής και Μπαλαμπάνης, ήταν από τους πρώτους ένθερμους υποστηρικτές δημιουργίας της «Προοδευτικής Παράταξη Ερμιονίδας».
Διαβάστε την ανακοίνωση Λάμπρου.



Τάσος Λάμπρου: Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας
«Με αφορμή την προσχώρηση των συνεργατών δημοτικών συμβούλων κκ Φλωρή και Μπαλαμπάνη στον συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα», αισθάνομαι την ανάγκη  να δηλώσω τα εξής:
Ευχαριστώ, για την μακρόχρονη συνεργασία που είχαμε στην κοινή μας πορεία τόσο στα δημοτικά όσο και στα γενικότερα πολιτικά δρώμενα. Επίσης τους ευχαριστώ για το ότι υποστήριξαν και ενδυνάμωσαν τα πρώτα βήματα για την υλοποίηση του οράματος της δημιουργίας της παράταξής μας «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας».
Λυπάμαι που δεν πίστεψαν την αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας παράταξης με δυναμισμό, συλλογικότητα και υπεύθυνης να ανταποκριθεί στα προβλήματα της εποχής μας, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της πόλωσης, των ψεύτικων διλημμάτων και των άγονων αντιπαραθέσεων του παρελθόντος.
Επίσης απορώ  για την απόφασή τους αυτή, στην δεδομένη χρονική στιγμή που καταγράφεται  σημαντική η δυναμική της παράταξής και η κοινή παραδοχή ότι συγκροτείται ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους με χαρακτηριστικά το ήθος, την εμπειρία, την επιστημονική γνώση, την επαγγελματική καταξίωση και την κοινωνική προσφορά.
Παρόλα αυτά η επιλογή του καθενός είναι σεβαστή και εύχομαι καλή δύναμη για τον αγώνα τους για  την προσωπική τους επιτυχία.
Καλή Αντάμωση....
Κρανίδι, 29/03/2014

Για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Ο υποψήφιος  Δήμαρχος    
ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ»

3 σχόλια:

Ενημέρωση Πελοποννήσου είπε...

Όπως πληροφορήθηκα σήμερα, η φωτογραφία με τους κ.κ. Φλωρή και Μπαλαμπάνη (την οποία για λόγους αισθητικής του θέματος δημοσιεύσαμε και ξαναδημοσιεύουμε), είχε πρωτοδημοσιευθεί στο blog του Σταμάτη Δαμαλίτη στις 31 Δεκεμβρίου του 2010.
Τη φωτογραφία την βρήκαμε στο Ιντερνετ όπου δεν αναφέρεται πηγή. Την πληροφορία την διάβασα πριν 20 λεπτά στο blog του Δαμαλίτη που το κοιτάζω κάθε Κυρική απόγευμα γιατί τις καθημερινές δεν έχω δυνατότητα να σπαταλάω το χρόνο μου διαβάζοντας κάποιο "ανώνυμο ξεφτίλα" να γράφει για "τρωκτικά και κουκουλοφόρους".
Με την ευκαιρία αυτή να επαναλάβω την άποψη που ενυπογράφως διατύπωσα προ μηνών ότι "ο Δαμαλίτης είναι χρήσιμος όταν δημοσιεύει φωτογραφίες από εκδηλώσεις, Στα πολιτικά... άστα να πάνε"
Και κάτι ακόμα: Βρε φίλε Σταμάτη, τι σου ήρθε να γράψεις στο δεξί τμήμα του blog σου ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ... και ακριβώς από πάνω, "ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΙΡΜΑ".
Μια φίρμα (σαν και σένα φίλε Σταμάτη) δεν χρειάζεται να ζητά από τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της από κάθε σημείο της γης, να κάνουν "ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΙΡΜΑ". Εκτός και αν εννοούσες κάτι άλλο...
Π.Ι.Δ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΑΣΚΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ,ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη Ενημερωση Πελοποννήσου.Ειναι αργα για δακρυα και απολογιες των Φλωρη και Μπαλαμπανη.Αυτοι οι πρωην δημοκρατες και προοδευτικοι συνεργατες του κυριου Λαμπρου είναι ατομα του προσωπικου συμφέροντος και της εξουσιας.Εχασαν την υστεροφημια τους και ταπεινωθηκαν στα ματια των αγωνιστων του Δημοκρατικου χωρου.Αυτοι που ηθελαν να διαμορφωσουν πολιτες με ενεργειες σε κομματικες συγκεντρώσεις και συνεδρια μαζι με αλλους και εφεραν την ελλαδα και τον τοπο στην μιζερια,την φτωχεια,την υποβαθμιση.Τι να πουν και να δικαιολογηθουν τωρα;Απλως τωρα τους πνιγουν οι τυψεις,τους εχει φαει η κατακραυγή των ψηφοφορων τους και απολογουντε συνεχως.ΒΛΕΠΕ απαντηση Μπαλαμπανη που απολογητε και παντα φταινε οι αλλοι.Τον πηρε χαμπαρι οι κοινωνια μας γιατι ελλειπε και δεν τον ηξεραν.Με το καλο να τους ξαναεκλεξει ο λαος να κανουν και άλλο ζημια στον τοπο και να συνεχισουν την καταστροφή του τοπου.