Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Για δεύτερη φορά σε ένα μήνα ο Βουδούρης στο Ναύπλιον

Βουδούρης (αριστερά) και Πατσαρίνος (δεξιά)
* Πατσαρίνος: Βιώσαμε 3,5 χρόνια αδιαφάνειας και αναποτελεσματικότητας
* Βουδούρης: «Μόνος αντίπαλος είναι το σύστημα Τατούλη». «Μπορούμε να Νικήσουμε»!

Προερχόμενος από την Κόρινθο (όπου μίλησε το πρωί) και οδεύοντας προς την Σπάρτη (όπου θα μιλήσει αύριο), ο Οδυσσέας Βουδούρης μίλησε σε συγκέντρωση φίλων της Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Η Πελοπόννησος Πρώτα», της οποίας και είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Πριν από τον Οδυσσέα Βουδούρη, μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Νίκος Πατσαρίνος, ενώ μετά τις ομιλίες τους, δόθηκε ο λόγος και μίλησαν οι κ.κ. Αντωνόπουλος, Παππάς, Γκιόλας, Ντούτσος, Κωστάκης και Γαβρήλος.
Παρέστησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχου Ναυπλίου κ. Κοκκινόπουλος, Ερμιονίδας κ. Λυμπερόπουλος συνοδευόμενοι από υποψηφίους των συνδυασμών τους. Παρέστη ακόμη ισχυρή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Επιδαύρου.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης μπροστά από το Ε. Κ. Ναυπλίου
με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γ. Γαβρήλο
Η εκδήλωση έγινε στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, όπου συγκεντρώθηκαν (στην ακμή της εκδήλωσης ) περίπου 200 ακροατές, κατά κύριο λόγο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο Νίκος Πατσαρίνος μίλησε για το καταπιεστικό, ανελεύθερο, σπάταλο και αναποτελεσματικό «σύστημα Τατούλη» που διασπάθισε τεράστια κεφάλαια σε αποσπασματικά και χωρίς σχέδιο έργα που δεν συμβάλουν αναλόγως στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου.
Ο Οδυσσέας Βουδούρης μίλησε για το όραμα της παράταξης, για το πρόγραμμα της παράταξης, για την στρατηγική του αγώνα και για «το σύστημα Τατούλη» που είναι ο μόνος αντίπαλος.
Στην δευτερολογία του ανέπτυξε την δυνατότητα που διαβλέπει, αλλά και την ανάγκη ύπαρξης μια ευρείας κοινής προσπάθειας όλων των προοδευτικών Ελλήνων και κατέληξε λέγοντας «Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να νικήσουμε».

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού στην Κόρινθο έχει τον Κουβαρά, στην Καλαμάτα τον Πατσαρίνο και στην Αργολίδα τον Γαβρήλο, τότε τι θα ανακοινώσει στις 7 Απριλίου, τον Αρκά υποψήφιο και την υποψήφια της Λακωνίας;

Ανώνυμος είπε...

Ολο το ΠΑΣΟΚ, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαρδιωτική εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτε ανώνυμε, ο αντοπεριφερειάρχης της Κορινθίας λέγεται Φώτης Κουρεμπές και όχι Κουβαράς που τον γράφεις.
Κορίνθιος

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενώμένο δυνατό! Ο αρχιπασόκος Γαβρήλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης;;;;; Καλά με τέτοια λάθη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπω την Χρυσή Αυγή κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Τα 200 άτομα που τα είδατε κύριε Δάκογλου; Σας είχα για πιο σοβαρό. Μην αναφέρετε καν αριθμό δεν είναι απαραίτητο στην τελική ανάλυση

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ανώνυμε των 11.47 να σου πω κάτι.
Ο Γαβρήλος καλά έκανε και έφυγε από το ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και τον ορίζει αντιπεριφερειάρχη.
Εσύ μπορεις να παραμείνεις κολλημένος στη Χρυσή Αυγή.
Να δω τι θα λες και μετά τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή βρε ανώνυμε 4.27 θέλεις να μας πεις ότι ο Δάκογλου αλαξοπίστησε και έγινε αριστερός; Εγώ που μέτρησα και όσους ερχόντουσαν και έφευγαν για διάφορους λόγους ήταν ακριβώς 217.
Μαζί με τους δημοσιογράφους και τους καμεραμαν και το Μπαρού που κατέβηκε και χαιρέτησε τον Βουδούρη. Φαντάζομαι ότι και αυτός αριστερίζει κατ' εσέ.