Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ (16-4-2014)

Οι Άχρηστοι
Όλα τα κανάλια, με βουλευτές απ΄ όλα τα κόμματα, εκτός Χρυσής Αυγής, τονίζουν στην τηλεόραση ότι δε θα γίνει ρυθμιστής της δημοκρατίας η Χ.Α.
Στη φυλακή τους κλείσατε, στη φυλακή τους κλείνετε, στη φυλακή θα μπούνε όλοι. Κι όμως τα ποσοστά της ΧΑ μεγαλώνουν. Τί σας φταίει; Γιατί ο κόσμος πάει εκεί και όχι σε εσάς;
Απλούστατα, επειδή ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι τι ψεύτες είστε όλοι του Δημοκρατικού Τόξου. Τί λαμόγια είστε οι περισσότεροι από σας. Ο λαός θέλει να μπείτε εσείς στη φυλακή. Εσείς! Και να πάρει το κράτος τις περιουσίες σας που είναι ματωμένες, γιατί τα κλέψατε από το 30% των ανέργων, από τις 6.000 που αυτοκτόνησαν, από τους απόρους, τους αρρώστους και τους ανέστιους που δημιουργήσατε.
Τρέμετε την ώρα του Λαού!

Οι γλείφτες... Μπλιαχ!
Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν ξέρει ότι ο πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς; Κι όμως οι βουλευτές της Ν.Δ κάθε φορά που λένε τι αποφάσισε ο Πρωθυπουργός, επαναλαμβάνουν ...ο Αντώνης Σαμαράς. Δηλαδή δε φτάνει το πρωθυπουργός, πρέπει να λένε και ο Αντώνης Σαμαράς; Πότε επιτέλους θα το μάθουν;
Εκτός αν υποψιάζονται ότι ο πρωθυπουργός είναι και ο Βενιζέλος, γι αυτό διαχωρίζουν το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Υπάρχει και μια δεύτερη υποψία, ότι επειδή οι βουλευτές της Ν.Δ. είναι γλείφτες για την καρέκλα τους, μπλιαχ, κάθε φορά μας γεμίζουν με τα σάλια τους.
Και; Αυτό θα πει Δημοκρατία στο Ελλαδιστάν!
Σαν τα σκυλιά
Στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη φιλοξενούνται ένας της Ν.Δ, ένας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ένας του Πασοκοελιά, ένας της ΔΗ.ΜΑ.Ρ και ένας της ΑΝ.ΕΛ και συζητούν ποιος απ' όλους προσφέρει στους απόρους. 
"Έχουμε κάνει πολλά συσσίτια για τους αστέγους, κάνοντας κοινωνική πολιτική" λέει ο Νεοδημοκράτης κι αμέσως διαμαρτύρονται οι άλλοι του Δημοκρατικού Τόξου, όλοι μαζί, λέγοντας ότι αυτοί, δίνουν περισσότερα στους αστέγους. Τελικά γίνεται η χάβρα, κανείς δεν ακούει τι λέει ο άλλος. Μιλάνε όλοι μαζί με πιο δυνατή φωνή. Δεν είναι άξιοι ούτε μια απλή συζήτηση να κάνουν κόσμια. Σαν τα σκυλιά που μαλώνουν μπροστά στο κόκκαλο. Το κόκκαλο είμαστε εμείς!
Μας έκαναν τεμπέληδες
Διάλογος μεταξύ ερασιτεχνών ψαράδων στο λιμάνι του Ναυπλίου:
- "Τ' άκουσες Γιώργη; Από αύριο θα έχεις δουλειά".
- "Τι λες βρε Θανάση... Εδώ και τέσσερα χρόνια μου πήραν τη δουλειά, μου πήραν το σπίτι. Αλλά μου εξασφάλισαν κοινωνική υπηρεσία για αστέγους και ένα πιάτο φαΐ. Δηλαδή τώρα που έμαθα να μη δουλεύω, θα με στείλουν για μεροκάματο, το οποίο θα είναι στο τέλος ένα πιάτο φαΐ; Να μου λείπει"!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ!!!
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!!!!
ΤΑΚΑΡΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ