Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (23-4-2014)

Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης
Βγείτε από το κώμα… φύγετε απ’ το κόμμα!
Κατ’ εντολή της πολιτικής ηγεσίας, η Αντιτρομοκρατική, η Ασφάλεια και η ΚΥΠ, όλης της Ελλάδος ψάχνουν ακατάπαυστα επί μήνες, για νέα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν τους κουράζει ότι δεν βρίσκουν τίποτα. Ελπίζουν ότι κάποτε όμως θα βρουν.
Το ότι οι ληστές σκοτώνουν νοικοκυραίους στα σπίτια τους, γέρους ή γριές, για να τους κλέψουν ότι τους έχει αφήσει το κράτος, δεν τους πειράζει. Το ότι τα παιδιά των «αντιεξουσιαστών» πυροβολούν με καλάσνικοφ σε πρεσβείες, σε γραφεία πολιτικών κομμάτων και βάζουν και καμιά βόμβα να σκάσει δεν τους πειράζει.


Το ότι δολοφονούν παιδιά γιατί δεν είναι υποστηρικτές του «δημοκρατικού τόξου» δεν τους πειράζει.
Η αντιτρομοκρατική, η Ασφάλεια και η ΚΥΠ δεν ευκαιρούν, διότι είναι απασχολημένες να ψάχνουν για νέα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής.
Και παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση συνεχίζει να μας πιάνει κορόϊδα και …την ξαναψηφίζουμε. Τι χρειάζεται για να ξυπνήσει ο Λαός; Αυτό ακριβώς. Να ξυπνήσει. Γιατί βρίσκεται σε κώμα.

Φάτε… Φάτε…
Από το 1985 που θυμάμαι, στο πρώτο πακέτο της ΕΟΚ στην Ελλάδα, φάγανε υπουργοί και κόμματα. Στο δεύτερο πακέτο δανεισμού φάγανε πάλι, άλλοι υπουργοί και κόμματα. Στο τρίτο πακέτο δανεισμού φάγανε πάλι, άλλοι υπουργοί και κόμματα. Μερικοί υπουργοί μπήκαν φυλακή και άλλοι με εγγύηση βρίσκονται έξω. Τελικά ρίξανε την Ελλάδα έξω, στην χρεωκοπία, στη φτώχεια, στον εξανδραποδισμό των νέων της. Ο Λαός φορτώθηκετο χρέος και αυτοί που τα έκλεβαν τόσα χρόνια δεν έβαλαν ούτε δραχμή, δεν θυσιάστηκε κανένας. Εν αντιθέσει με το Λαό που …θυσιάστηκε. 
Τελικά, όπως μας λένε, φέραμε την οικονομία μας στα ίσα και βγάλαμε και κλεπτογεννές πλεόνασμα. Τώρα, αυτοί που τα πήραν, ξαναδανείζονται από τις αγορές (δεν είναι τοκογλύφοι τώρα). Και σκέφτομαι εγώ. Ποιοι θα τα φάνε τώρα; Και μη μας πουν δεν θα τα φάνε, γιατί εγώ έτσι τη θυμάμαι τη ζωή.
Όταν έγινε κυβέρνηση η Ν.Δ το 2004 δεν βρήκαν φράγκο στα ταμεία για να φάνε και αυτοί, θυμάστε τότε τον υπουργό Αλογομούρη; Που πήρε τα λεφτά από τις οικονομίες μας, τα ασφαλιστικά και τα επικουρικά και τα έκανε ΔΟΜΗΜΕΝΑ; Βέβαια, αυτή ήταν μια πολιτική ενέργεια. Εγώ όμως λέω ότι ήταν καθαρό πλιάτσικο.
Άντε λαέ ψήφισέ τους πάλι να σε σώσουν …οι άχρηστοι πλιατσικολόγοι. Εγώ δεν θα πάρω άλλο.

Ελιές ξυδάτες
Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ, τρίτο κόμμα βγαίνει η πασο-κολιά. Διότι στις μεν κοινοβουλευτικές παίρνει το ΠΑΣΟΚ 6% στις ευρωεκλογές η Ελιά παίρνει 4%. Και τα μετράνε κάνοντας τα σούμα όλα μαζί. Σκέψου να βάζανε μέσα και τις ελιές του Σημίτη, θα χανε φτάσει στο 18%.

Σαμαράς και Μέρκελ
Ο Σάμαράς και  η Μέρκελ προσβλέπουν στο μέλλον της ανάπτυξης της Ελλάδος. Βάσει στατιστικής, κάθε χρόνο, οι γεννήσεις των Ελλήνων μειώνονται κατά 9% και αυξάνονται οι γεννήσεις των λαθρομεταναστών κατά 2%. Επειδή ο Σαμαράς βλέπει το μέλλον μας για τα επόμενα 20 χρόνια  θα καταλάβετε ότι εμείς δεν θα υπάρχουμε και θα τον ψηφίζουν οι καφένιοι ψηφοφόροι του. Αν βέβαια ζει μέχρι τότε να δει και την ιστορία του με ποιόν Γούση και ποιον Εφιάλτη θα κάνει παρέα στην κόλαση.

Η λύση για τους άστεγους και τους άνεργους
Επιτέλους, το όραμα του Σαμαρά θ’ αρχίσει να υλοποιείται. Θα μαζέψει όλα τα κρατικά σπίτια, δηλαδή τα σπίτια που θα μας πάρει μέσω της εφορίας, και θα στεγάσει όλους όσους είναι άστεγοι και θα μας εξασφαλίσει και ένα πιάτο φαί. Τυχεροί οι Έλληνες που πρόλαβαν και σπούδασαν τα παιδιά τους. Θα κάθονται, οι άποροι γέροι και θα τους φέρνει το φαΐ του συσσιτίου …ο άνεργος πτυχιούχος νέος. Οπότε ο Λαός τώρα δικαιώνεται.
Γι αυτό, όλοι πρέπει να ψηφίσουμε τους άνεργους υποψηφίους ούτως ώστε να εκλεγούν, να πληρώνονται από τον κρατικό κορβανά και να μεγαλώσει η μερίδα του φαγητού μας. Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί που θα μειωθεί και η ανεργία. Αυτό θα πει όραμα του Σαμαρά! Ά… ξέχασα, το πρόγραμμα αυτό το προσπάθησε και η Πασοκό- Ελιά αλλά τους πρόλαβε ο Σαμαράς.

Το πιο αχάριστο κόμμα
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι το πιο αχάριστο απέναντι στους οπαδούς της και στα στελέχη της. Εάν είσαι νέος και δηλώσεις Νεοδημοκράτης χάθηκες, τελείωσες επαγγελματικά. Δεν θα υπάρχεις σε λίγα χρόνια. Πάρτε για παράδειγμα τον Αποστόλη Σάντα που τον αγνόησε, τον άφησε στην πείνα και στην αφάνεια. Αντίθετα, τον Μανώλη Γλέζο, το Κ.Κ.Ε τον τίμησε, τον τάϊσε και τον έκανε ήρωα.
Θέλετε και άλλο παράδειγμα; Η Βερούλη ήταν ακοντίστρια, παγκόσμια πρωταθλήτρια. Απ’ όταν δήλωσε Νέα Δημοκρατία «χάθηκε από προσώπου γης». Ενώ η Σακοράφα, με την κομμουνιστική Αριστερά, βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής χρόνια τώρα, και χωρίς να αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας. Και πάρα πολλοί άλλοι .
Εδώ και σαράντα χρόνια η κομμουνιστική αριστερά δημιουργεί ήρωες όπως ο σύγχρονος Αλέξης ενώ η Νέα Δημοκρατία σκιάζεται από τον φόβο της, μη την πουν Δεξιά Κυβέρνηση.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΡΘΡΟ... ΕΥΓΕ