Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΝΕΔΥΠΕΡ: Επιτυχημένες παρουσίες, σε Κοιλάδα και Ηλιόκαστρο

Μεγάλη επιτυχία, σημείωσαν οι προεκλογικές εξορμήσεις της ΝΕΔΥΠΕΡ, τόσο στην Κοιλάδα, την περασμένη Κυριακή, όσο και στο Ηλιόκαστρο, προχθές την Τετάρτη.
Ο επικεφαλής της παράταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Τόκας, με δηλώσεις του ευχαριστεί τους Δημότες που παρακολούθησαν την ανάπτυξη των προγραμματικών θέσεων της ΝΕΔΥΠΕΡ για τις περιοχές τους.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΚΑ

«Ευχαριστούμε θερμά, για την παρουσία σας και τη μεγάλη συμμετοχή 
σας, στην προγραμματισμένη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Κοιλάδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου αλλά και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ηλιοκάστρου.

Στις προεκλογικές συναντήσεις της ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ, παρουσιάσαμε τις προγραμματικές θέσεις, της νεοϊδρυθείσας παράταξής μας.
Αναφερθήκαμε, στις κατευθυντήριες αρχές και τις προτεραιότητές μας, στη διαχείριση των θεμάτων, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Ερμιονίδας την επόμενη πενταετία, προς όφελος των δημοτών.
Τονίσαμε για μια ακόμη φορά, την ανάγκη συμμετοχής όλων των δημοτών στην προσπάθεια κατάστρωσης του σχεδίου ανασυγκρότησης του Δήμου Ερμιονίδας. Ενός σχεδίου που δεν πρέπει να είναι μια άλλη «άσκηση επί χάρτου», αλλά μια συνεχής, δυναμική παρέμβαση η οποία θα αντανακλά τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες των κατοίκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: