Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Κριτσωτάκης φέρνει την Ερμιόνη στον Λάμπρου

Ο Λάμπρου κέρδισε και τον Γιάννη Κριτσωτάκη
Στη μάχη παρουσίασης νέων υποψηφιοτήτων, την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, ο Τάσος Λάμπρου αποδεικνύεται «στρατηγός».
Έτσι, μετά την μόνη ανοικτή συγκέντρωση που αποτολμήθηκε στην Ερμιονίδα, έδειξε ότι διαθέτει ισχυρές δυνάμεις μέσα στην κοινωνία, κάτι που του επέτρεψε να παρουσιάσει πολλά γνωστά και αποδεκτά πρόσωπα, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του, καθιστώντας το πρωταγωνιστικό.
Μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Κριτσωτάκης, Πρόεδρος σήμερα της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης.
Η υποψηφιότητα Κριτσωτάκη, εκτιμάται ότι αντισταθμίζει και υπερκαλύπτει την ισχυρή δυνατότητα του υποψηφίου του Γιάννη Γεωργόπουλου καθώς και του υποστηρικτού του Δημ. Σφυρή, Ανάργυρου Λεμπέση.

Ο Γιάννης Κριτσωτάκης είναι Δάσκαλος – Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ.  του Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης «Γ & Ε ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» 2003-2011 και υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιόνης 2007-2010 –  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιόνης 2009-2010 – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης 2011-2014

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που διάβασα αυτη τη δημοσίευση μου γενήθηκε μια απορία. Γιατί δεν έβαζε ο συνδιασμός Σφυρή αρχηγό το Λεμπέση; Τρέχει ο άνθρωπος σαν τρελλός πάνω κάτω γύρω γύρω και δήμαρχος θα είναι ο Σφυρής. Έτσι ο Σφυρής θα είχε ελεύθερο το χρόνο του να ασχοληθεί με σημαντικότερα θέματα. Εκτός αυτού αυτό που κάνει είναι και άδικο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι που έλεγε πως δεν θα ξανακατέβει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΣ
ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΜΗΝ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΙ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ενω ένας καραΝΔ μπορεί που μάλιστα το κρύβει επιμελώς(απο ντροπή;)
τώρα όλοι ανεξάρτητοι ,παιδια γνωριζόμαστε μεταξύ μας.Τουλάχιστον οιπασόκοι δεν το κρύβουν
Αγκαλιές,και φωτογραφίες με τον Μανιάτη ανοικτά και ειλικρινά .
Οι άλλοι ανεξάρτητοι!
Μεταθέσεις,μικροεξυπηρετήσεις ,30 χρονια με το γαλαζιο συστημα και τώρα δεν ξέρω δεν απαντώ.Υπηρέτες του συστήματος που μας ρήμαξε θα σώσουν λέει την Ερμιονίδα.Τα 2600 τον μήνα λεώ εγώ ειναι το κίνητρο Αμα διαφωνεί κανείς να μας το πεί..