Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: 1η έκθεση πολυτελών σκαφών -Mediterranean Yacht Show

Η 1η έκθεση πολυτελών σκαφών -Mediterranean Yacht Show, στο Ναύπλιον, είναι ήδη σε εξέλιξη.
Η 1η έκθεση πολυτελών σκαφών -Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιείται στο λιμάνι του Ναυπλίου, έγινε αντικείμενο θετικών σχολίων στον ειδικό τύπο και σε διεθνή μέσα, ενώ εικόνες του Ναυπλίου (σε ρόλο Μόντε Κάρλο) ταξίδεψαν μέσω T.V. και Internet στα πέρατα της υφηλίου.


Στην 1η έκθεση πολυτελών σκαφών -Mediterranean Yacht Show, προβλέπεται να  παρουσιαστούν περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων, με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 12 επιβατών. Κάποιες από αυτές τις «πριγκίπισσες  των θαλασσών», στο παρελθόν, έχουν νοικιαστεί από αστέρες του Χόλυγουντ, μέλη βασιλικών οικογενειών και πλούσιους επιχειρηματίες που πραγματοποίησαν κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά. 
Η 1η έκθεση πολυτελών σκαφών -Mediterranean Yacht Show, απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες. Για τον λόγο αυτό έχουν ήδη έρθει στο Ναύπλιον, εκπρόσωποι των πεγαλυτέρων εταιρειών του κόσμου, οι οποίες ασχολούνται με την ενοικίαση πολυτελών θαλαμηγών.
Η πραγματοποίησή της οφείλεται στην αθόρυβη και αποτελεσματική επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Κωστούρου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σταύρου Αυγουστόπουλου με τους διοργανωτές της και στην παροχή κάθε δυνατής βοήθειας από τον Λιμενάρχη κ. Σπύρο Μαρίνο και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.  Η ιδέα έτυχε της θερμής υποστήριξης και από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Γραμματικόπουλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο δρόμος της ανάπτυξης. Όχι τα τυροπιτάδικα και τα μικρά μπουκαλάκια με νερό, ούτε το παγωτό στο χέρι και τα σκουπίδια στα παζούλια μας και τα παράθυρά μας.

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγώ ρε παιδιά πάντως πήγα στην έκθεση οχι για να αγοράσω κανα κότερο και να το παίζω Βουτσάς στα κορίτσα αλλά για να βρώ καμιά δουλειά σαν μούτσος! Συνέρθετε ρε που μου θέλετε και μέγκαγιοτς νούμερα έ νούμερα!Aυτιά δεν έχουμε σκουλαρίκια γυρεύομε! οξω!