Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το Πρωτοσέλιδο της Ενημέρωσης (2 Μαΐου 2014)

ΤΙΤΛΟΣ: Το ψηφοδέλτιο του Κωστούρου που έδωσε τη διαφορά του 16%

Οι 147 υποψήφιοι σύμβουλοι που κατανέμονται σε 18 Τοπικές Κοινότητες, 3 Δημοτικές Κοινότητες και 4 Εκλογικές Περιφέρειες, δίνουν στο Δημήτρη Κωστούρο (σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της έγκριτης εταιρείας VPRC, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Απριλίου) ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα 14% (στον πρώτο γύρο) και 16% (στον δεύτερο γύρο).
Η εντυπωσιακή συμμετοχή νέων προσώπων σε ηλικία και πρωτοεκτιθέμενα, είναι ίσως το μυστικό της προεξοφλούμενης από το επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου, εκλογικής επιτυχίας.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κωστούρος που, παράλληλα με τα δημαρχιακά του καθήκοντα έχει αναπτύξει ένα φρενήρη ρυθμό προσέγγισης συμπολιτών του,
 
αποφεύγει να κάνει δηλώσεις σχετικά με το προσδοκώμενο επιτυχές αποτέλεσμα και  παροτρύνει συνεχώς τους υποψηφίους του για μεγαλύτερη προσπάθεια διεύρυνσης του κύκλου των προσπαθειών τους. «Μιλήστε για τη δουλειά που κάναμε δύο χρόνια τώρα», τους λέει. «Δείξτε τους τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή κατασκευάζονται και αφήστε τους συμπολίτες μας να κρίνουν μόνοι τους το τι και το ποιόν θα ψηφίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: