Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γιώργος Γαβρήλος: «Το αποτέλεσμα, μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά είχαμε απέναντι μας, ένα «σκληρό» σύστημα…»

Γαβρήλος Γιώργος
Τους ψηφοφόρους της Αργολίδας, ευχαρίστησε με θέρμη, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, στο εκλογικό του κέντρο, ο  πρώην Υποψήφιος για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη, με τον συνδυασμό «Πελοπόννησος Πρώτα», κ. Γιώργος Γαβρήλος.
Ο γνωστός εργατολόγος, ως εκλεγμένος πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του κ. Βουδούρη, αναφερόμενος, στο  αποτέλεσμα του β΄ γύρου, δήλωσε στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου», τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειές μας, τον τελευταίο μήνα. Ασφαλώς το αποτέλεσμα, μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σκληρό σύστημα πελατειακών σχέσεων, το οποίο ξεπέρασε τις δικές μας δυνάμεις επικοινωνίας, 
που θέλαμε να διαβιβάσουν  το μήνυμα μας, μέχρι τον πιο απομακρυσμένο πολίτη, σχετικά με ένα νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης και ανάπτυξης, που επιθυμούσαμε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το 44% που λάβαμε στην Αργολίδα, δεν μας αποδίδει μόνον το θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά μας αναγορεύει, ως εκείνο τον σταθερό πολιτικό παράγοντα, γύρω από τον οποίο, συστρατεύτηκαν και άλλες προοδευτικές δυνάμεις, με στόχο την ανατροπή του «συστήματος Τατούλη». Στα επόμενα χρόνια, θα παλέψουμε  για να αλλάξουμε τελικά, αυτό το μοντέλο διοίκησης, θα ασκήσουμε δομική αντιπολίτευση, στηρίζοντας τα καλά και τα συμφέροντα του Πελοποννησιακού λαού, ενώ θα είμαστε πάντα αντίθετοι, στην προώθηση των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων και του στενού κύκλου των ολίγων, του «συστήματος Τατούλη». Η Πελοπόννησος μπορεί να βρει το δρόμο της, με την επίτευξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης, με την νέα γενιά  να ζει, να πρωταγωνιστεί και να δημιουργεί, ευτυχισμένα…»





 
 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κύριος με τα όλα σου. Άψογος σε όλα και στις δηλώσεις σου. Ονειρευτήκαμε, παλέψαμε μαζί σου αλλά δυστυχώς κάποιοι που μπορούσαν να σε στηρίξουν στον αγώνα της διαφάνειας προτίμησαν να γίνουν στρουθοκάμηλοι. Είμαστε μαζί σου, πιστεύουμε σε σένα. Κουράγιο και καλό αγώνα.

Ένας (όχι πολιτικός) φίλος σου