Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Σκάσε επί τέλους (2014-06-23)

Που πήγαν εκείνα τα παιδιά;
Ήταν οι πρώτοι μήνες που ανέλαβε η δημοτική αρχή Καμιζή, τον νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Ερμιονίδας. Για λόγους που δεν γνωρίζω, «φούντωσε» το εθελοντικό κίνημα και δεκάδες νέοι και «ψυχικά νέοι», προσφέρθηκαν να στηρίξουν το έργο της δημοτικής αρχής. Πλατείες καθαρίστηκαν, παγκάκια βάφτηκαν, παραλίες συμμαζεύτηκαν, παρτέρια φυτεύτηκαν, η ανακύκλωση έδειξε ελπιδοφόρα αποτελέσματα.
Ήταν ένα κίνημα που … όμως μαράζωσε και οι εθελοντές ξαναγύρισαν στο σπίτι τους. Υπάρχει κάποιος να μας εξηγήσει το γιατί; Και το κυριότερο… υπάρχει τρόπος να ξαναβγάλουμε τους εθελοντές στην διάθεση της κοινωνίας;
Ε.Π. ΜΟΝΟΣ


Η φτώχεια θέλει καλοπέραση
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ετοιμάζει μια «πολιτιστική επίθεση μακράς διάρκειας» που θα συζητηθεί και θα φέρει κόσμο στο Άργος και στις Δημοτικές του Κοινότητες.
«Δεν θα αφήσουμε την κρίση μας να μας σκοτώνει ψυχικά. Θα αντιπαραθέσουμε όλα τα αποθέματα δημιουργικότητας που έχουμε και θα προσφέρουμε τους Δημότες μας πολιτισμό και διασκέδαση», δηλώνει ο Νίκος Γκαβούνος.

Το κράτος κλείνει τις Παιδικές Χαρές
Για να μην τους κατηγορήσουν για το θανατηφόρο ατύχημα της Γλυφάδας, οι μάγκες του Υπουργείου Εσωτερικών έβγαλαν μια εγκύκλιο και λένε. «Όποια Παιδική Χαρά δεν είναι πιστοποιημένη, να κλείσει στις 30 Ιουνίου».
Κάνουν πως ξεχνούν ότι, οι περισσότερες Παιδικές Χαρές δεν είναι καν περιφραγμένες και επομένως… για τι πιστοποίηση μιλάνε οι υποκριτές; Θέλουν να κλείσουν τις μισές;

Δήμαρχε ποιο σιγά…
Μαραθώνιος με χιλιάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Έκθεση σκαφών για λεφτάδες που «έπαιξε» σε όλο τον κόσμο. Παγκόσμιος διαγωνισμός Bodybuilding με εκατοντάδες συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο και προβολή σε siteπαγκόσμιας εμβέλειας. Τώρα, Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής και αύριο…ποιος ξέρει τι μας ετοιμάζει ο Κωστούρος.

Σκεφτείτε να βάλει εμπρός και το σχεδιασμό για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα». 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να προσεχει ο Κωστούρος μην παρει φωτια η χωματερη και πνιγει η καραθωνα στον καπνο και να αφισει τα σκαφη και τα κουραφεξελα

Ανώνυμος είπε...

Ε.Π. ΜΟΝΟΣ εθελοντες ψανεις ή οδοκαθαριστες και σκουπιδιαριδες; οι εθελοντες εδω ειναι και καθαριζουν τους δρομους για να μην μπαινουν τα σκουπιδια στα σπιτια τους, τις μπανιερες στη θαλασσα για να κανουν μπανιο σε καθοσπρεπει χωρο και ο,τι αλλο μπορουν τωρα τι ψαχνεις να φρεσκαρουν τα παγκακια καινα ξεχορτιαριασουν τα παρτερια;ειπαμε στις γειτονιες τους και αυτο γινεται

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΆ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΙΡΙΞΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΑΜΑΛΙΤΗ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!