Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Περίεργος λαός αυτοί εκεί κάτω στην Ερμιονίδα

Οι μισοί από τους κατοίκους της Ερμιόνης είναι «κοινωνικά σκουπίδια», αν πιστέψουμε όσα αποδίδονται στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, τα οποία όμως ο ίδιος διαψεύδει λέγοντας ότι αναφερόταν σε συγκεκριμένα πρόσωπα (τα οποία όμως δεν κατανομάζει).
Οι άλλοι μισοί, είναι «σπουδαίος όχλος», όπως ισχυρίζεται στο blog του, ο μπλόγκερ που «σήκωσε το θέμα του Σφυρή».
Αναρωτιέμαι, με ποιους πρέπει να συναναστρέφομαι, σε τίνων τα εστιατόρια να τρώω, από ποια ψαράδικα να ψωνίζω και από ποιο blog να ενημερώνουμε; Από αυτά των «κοινωνικών σκουπιδιών» ή από αυτά του «σπουδαίου όχλου»;

Υπάρχει βέβαια και η λύση να προσπερνάω την Ερμιόνη και να πηγαίνω στο Θερμήσι ή στην Ύδρα οπότε, θα κάνω νταλαβέρι με απλούς έλληνες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ κάτω είμαστε αυτοί που πολύ καλά γνωρίζετε.
Τα ακραία περί σκουπιδιών, όχλων κλπ είναι εύκολη καθημερινή κατανάλωση.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ανόητοι ΔΕΝ είμαστε. Και το δείξαμε και το γνωρίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε που διαλέγεις και πού θα φας...
Εγώ ως τζιτζιφιόγκος πού να πάω ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τζιτζιφιόγκοι για ορισμένους, λαμόγια για άλλους και κοινωνικά σκουπίδια!!! Μήπως μας υπολογίζουνε και δεν το καταλαβαίνουμε; Μήπως μας ήθελαν μαζί τους;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τζιτζιφιόγκος = Αυτός που τη β' Κυριακή των δημοτικών εκλογών ψήφισε κατά συνείδηση και όχι ως πρόβατο.

Υ.Γ.
Η ερμηνεία της λέξεως ανήκει στον πρώτο των πρώτων του πρώην Δήμου Ερμιόνης και όχι του νυν Ερμιονίδας, γιατί του νυν δεν είναι πρώτος των πρώτων, τον πέρασαν άλλοι ...

Ανώνυμος είπε...

Ζητειται τζιτζιφιογκος για
σερβιτορος σε πιτσαρια
στην παραλια Ερμιονης .
Θα σερβιρει τον πρωινο καφε του πρωτου των πρωτων απο τους δευτερους
Τιμες ικανοποιητικες

Ανώνυμος είπε...

Εγώ για να είμαι σίγουρος τι λέω και τι γράφω άνοιξα τον Μπαμπινιώτη που ανεπιφύλακτα τον συστήνει και ο Δαμαλίτης. Ερμηνεία στον τζιτζιφιόγκο: «Ανδρας που προσέχει υπερβολικά την εμφάνισή του, με επιτηδευμένο ντύσιμο και παρουσιαστικό» (δεν αναφέρει αν φοράει ή όχι καπέλο) Εν τω μεταξύ τους τζιτζιφιόγκους τους ψάχνει απεγνωσμένα και ο Δαμαλίτης. Ας περιμένουμε Ανώνυμε 5:54 μμ μετά την αγγελία σου ίσως κάτι φανεί στον ορίζοντα.

Ανώνυμος είπε...

O Δημήτρης μολύνθηκε απο τον λεμπεσισμό -καμιζισμό..Ευτυχώς που εχει τώρα στον συνδυασμο τρία τέσσερα άτομα που θα του κρατάνε τα γκέμια.Το πιθανότερο είναι να σκοτωθούν μεταξύ τους βέβαια (όπως έγινε παλιοτερα με την Αλεβίζου) καθώς λίγοι παρατήρησαν 'οτι στις πέντε λέξεις το βραδυ της νίκης οι τρείς ήταν "εγώ".
Ετοιμαστείται για αλλη μια χαμένη και θορυβώδη πενταετία .ειναι λάθος που ξαναβγάζουμε δημαρχους που δεν τράβηξαν .Ειναι σαν να επιστρεφεις στην γκομενα που έδιωξες .Το πιθανότερο είναι να σε εκδικηθεί.
Την βάψαμε.