Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυστηρώς ακατάλληλο για πολιτικά ανήλικους


Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης

Δημοκράτες του κ@λου

Όλο το Αντιδημοκρατικό τόξο φτύνει τον κόρφο του όταν βλέπουν χρυσαυγίτη βουλευτή και μετά βδελυγμίας αποστρέφουν το βλέμμα τους για να μην μιλήσουν με κανέναν της Χ.Α.

Μαζεύονται μόνοι τους στα κανάλια και αναθεματίζουν τον κόσμο …γιατί ψηφίζει Χ.Α. Πολεμιέται μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, λένε, αλλά …καλού κακού, το σύστημα τους βάζει φυλακή για να δείξει ότι η δημοκρατία τους δεν αστειεύεται.

Οι πλιατσικολόγοι των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, μη έχοντας πολιτικό υπόβαθρο και Ιδέες, νομίζουν ότι μπορούν να πολεμήσουν με Ιδέες τον Εθνικισμό. Αν είχαν διαβάσει, τότε θα καταλάβαιναν πως ένας εθνικιστής αξίζει όσο χίλιοι του αντιδημοκρατικού τόξου.

Μιλάνε για δημοκρατία, δημοκρατία, δημοκρατία, αλληλεγγύη, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη, κοινωνική δικαιοσύνη και άλλα κουφά λόγια. Είναι όμως απάτριδες πολλοί από αυτούς που αποφεύγουν το ιερό καθήκον να υπηρετήσουν τον στρατό οι ίδιοι και τα παιδιά τους, εν αντιθέσει με τον εθνικιστή, που είναι πάντα πρόθυμος να υπηρετήσει την πατρίδα και να θυσιαστεί.  Πάντα πρωτοπόρος στην προσφορά για τον Λαό και την Πατρίδα. Πάντα άφραγκος και αγωνιστής εν αντιθέσει με τους δημοκράτες του κ@λου που έχουν λεφτά, ακίνητα, καταθέσεις και για δούλους τους Έλληνες να τους υπηρετούν.

Γι’ αυτό τους λέω… Άντε ντε! …Κάνετε πολιτική αντιπαράθεσης!

 Οι πολιτικοί απατεώνες να δικάζονται

Το Πασόκ και ο Παπανδρέου κέρδισαν τις εκλογές με απάτη, γι αυτό και διώχτηκε σαν πολιτικοί απατεώνας.

Η Ν.Δ εκλέχτηκε με απάτη διότι έλεγε θα σκίσει το μνημόνιο και να μην γίνουν περικοπές! Τώρα λέει ότι θέλει να εξαντλήσει την 4ετία. Βεβαίως να εξαντλήσει, όχι όμως, για να συνεχίσει την απάτη και να συνεχίσει το μνημόνιο. Αν γίνει αυτό ο Λαός θα κυνηγήσει τους απατεώνες και δεν θα τους αφήσει να εξαντλήσουν ούτε τη διετία. Ή θα έχουν πρόγραμμα αληθινό ή να δικάζονται πια σαν απατεώνες, σαν κλέφτες σαν επίορκοι, διότι ορκίζονται κι όλας οι ψεύτες.

Κομματικοί βλάκες στην κρατική τηλεόραση

Η κρατική τηλεόραση δεν μπορεί να βγάζει στον αέρα κάποιον που να με κατηγορεί ότι δεν είμαι λογικός, ότι δεν έχω κριτήριο και επομένως είμαι ανίκανος να ψηφίσω, εκτός εάν ψηφίσω αυτόν. Όσο τον έβλεπα και τον άκουγα τόσο βεβαιωνόμουν ότι ήταν απλώς ένας βλάκας που θεωρεί τον εαυτό του ειδήμονα και μένα ανάπηρο στο μυαλό, αφού δεν ψήφισα αυτόν.

Το παράδειγμά του ήταν ότι, εκεί που έγινε το φονικό του Φύσσα η Χ.Α. πήρε το 10%. Και εγώ του λέω ότι εκεί που έγινε το διπλό φονικό του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και παρ’ ολίγον τρίτο, ο Λαός ψήφισε 90% τα κόμματα που έφτιαξαν τους τρομοκράτες. Δηλαδή αυτοί είναι ώριμοι και εγώ είμαι ανώριμος; Επειδή δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ;

Ίσως όμως και να έχει δίκιο αφού εγώ είμαι ο μακάκας που πληρώνω, όχι γιατί θέλω αλλά γιατί μου τα παίρνουν, για να βγαίνουν κάτι τέτοιοι ηλίθιοι κομματικοί τεμπέληδες στην κρατική τηλεόραση.

Πώς να περάσει ο μήνας…

Για να καταλάβω. Ο Γλέζος λέει να κάνει ο Σύριζα Εσωτερικό Δανεισμό σε όσους έχουν πάνω από 100.000 ευρώ. Η Ν.Δ λέει ότι ο Λαός δεν θα αφήσει τον Σύριζα να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες και κατ’ επέκταση η Ελλάδα.

Ας κάνουν έναν υπολογισμό αυτοί οι σπουδαγμένοι στα Χάρβαρντ και ας μας πουν και εμάς. Πόσοι Έλληνες έχουν καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ; Από τα δέκα εκατομμύρια Ελλήνων είναι δύο χιλιάδες; Τα υπόλοιπα εννιά εκατομμύρια εννιακόσιες  ενενήντα χιλιάδες Έλληνες, δεν έχουν πού την κεφαλήν κλείνε.

Τα τρία εκατομμύρια συνταξιούχοι από τις 10 του μηνός περιμένουν πώς και πώς να περάσει ο μήνας. Τα δύο εκατομμύρια άνεργοι και τα τρία εκατομμύρια που δουλεύουν 4ωρο ή 8ωρο με 480 ευρώ λέτε ότι θα κλάψουμε για τις τράπεζες; Νομίζετε ότι μόνο εσείς σκέφτεστε το καλό της Ελλάδας; Ουστ παπατζήδες!

Άκης, φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Συνταξιούχοι όσα κλέψατε, κλέψατε! Τώρα, φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Τώρα που αποδείχτηκε ότι εμείς, οι συνταξιούχοι, χρεοκοπήσαμε την Ελλάδα, ήρθε και ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Άκης, να πετάξει στα μούτρα των Ελβετών Εισαγγελέων την ατάκα «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» που σας έφεραν οι συνταξιούχοι της Ελλάδος.

Εκτός και αν εννοούσε όλους τους πρώην και νυν συνταξιούχους της βουλής, κάποιοι από τους οποίους εξασφάλισαν μέχρι και τα τρισέγγονά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: