Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΡΓΟΣ: Μαρινάκος και Πολλάλης στον εορτασμό των Ξενοδόχων

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερο εορτασμό. Διακρίνονται
από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ. Μαρινάκος, Πολλάλης, Σοροβίγκας
(ήταν, πριν παραιτηθεί από το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, υπεύθυνος Τουρισμού)
Δαμούλος (Πρόεδρος ΕΒΕ Αργολίδας), και Κουτσόπουλος.
Με ιδιαίτερη Λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος, ο ετήσιος Πανελλήνιος εορτασμός του προστάτη των ξενοδόχων «Όσιου Σαμψών», στο Άργος.
Τα κορυφαία στελέχη της ξενοδοχείας και του τουρισμού, της περιφέρειας Πελοποννήσου, παρέστησαν  και προσέδωσαν κύρος στους εορτασμούς. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Δοξολογία με Αρτοκλασία, όπου παρευρέθηκαν πολλοί  ξενοδόχοι από όλη την Ελλάδα, εψάλη στην Ιερά Μονή»Παναγίας Κατακεκριμένης Πορτοκαλούσα».  Μετά την Εκκλησία ακολούθησε αποχαιρετιστήριο παραδοσιακό ουζάκι, όπου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούν οι συνάδελφοι, έστω για λίγο μαζί, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του κλάδου.


Ιδιαίτερα η Πελοπόννησος σύσσωμος έδωσε το παρών, με την παρουσία του Προέδρου του «Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου» (Τ.Ο.Π.) και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας κ. Κωσταντίνου Μαρινάκου, του Προέδρου Ξενοδοχείων Λακωνίας,  Αντ/δρου  του  (Τ.Ο.Π.) και Μέλους Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Δημητρίου Πολλάλη, με εκπροσώπους του  Ξενοδοχειακού κλάδου των υπολοίπων Νομών της Περιφέρειας καθώς και εκπροσώπους ξενοδοχειακών φορέων Πανελληνίως και βεβαίως, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων του Άργους, Πέτρος Κουτσόπουλος.

Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Άργους Μυκηνών, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Πανελληνίου συλλόγου Συνταξιούχων Ξενοδόχων, του πυρήνα Αδελφοποιημένων  τουριστικών φορέων Πελοποννήσου και πάρα πολλοί φίλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: