Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!!! (2014-07-28)

Γράφει ο Γιάννης Παμπόρης
Να γίνουμε όλοι Μαζιώτηδες;
Ο φουκαράς συνταξιούχος των 500 ευρώ, δεν είχε να δώσει φακελλάκι με 1.500 και έμεινε 18 ημέρες αχειρούργητος και στο τέλος πέθανε μετά την εγχείρηση.
Λέτε ο Μαζιώτης να είχε λεφτά, να έδωσε φακελλάκι και ενώ τον πήγαν στις 12 το μεσημέρι στο νοσοκομείο, να τον χειρούργησαν μέσα σε τρεις ώρες οι γιατροί;
Δηλαδή να γίνουμε όλοι τρομοκράτες και να κάνουμε ληστείες για να έχουμε καλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Εκτός και αν, επειδή είμαστε συνταξιούχοι θα πρέπει να πεθαίνουμε…


Κερδίζουν από το θάνατό μας!
Περίπου 80.000 πολίτες δεν υπέβαλαν φορολογική δήλωση. Η κυβέρνηση τους ψάχνει λέει για να τους τιμωρήσει με διάφορες ποινές.
Δεν αφήνουν τα σάπια λέω εγώ. Γιατί δεν μας λένε πόσοι από αυτούς τους 80.000 είναι πεθαμένοι; Πόσοι από τους πεθαμένους πήγαν φυσιολογικά και πόσοι γιατί δεν είχαν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη; Ακόμα ακόμα, πόσοι πέθαναν γιατί η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα και σταμάτησαν τα μηχανάκια που τους υποστήριζαν ή αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεχαν να τους λένε τα κανάλια (με κυβερνητική ενθάρρυνση) φοροκλέφτες και ο καθένας να τους κατάσχει το βιός μιας ζωής, που κυλούσε και έφευγε σα νερό μέσα απ’ τα δάχτυλα, για μια τροχαία παράβαση 4050 ευρώ!
Τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης μας λένε ότι οι θανόντες είναι το 2%. Χαρά για την κυβέρνηση που κέρδισε μερικά εκατομμύρια ακόμη από την διακοπή των συντάξεων και της περίθαλψης.

Η φάρμα των ζώων
Λίγο λίγο, ροκανίζοντας τους μισθούς και τις συντάξεις των πολιτών, τα τρωκτικά της συγκυβέρνησης κατώρθωσαν να κάνουν τους Έλληνες μεμψίμοιρους, φουκαράδες και άβουλους (με τη βοήθεια του ψεκασμού).
Καταργώντας λίγο λίγο  το Σύνταγμα δημιούργησαν μια Δημοκρατία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους, με τη Βουλή να ψηφίζει νόμους που οφελούν μόνο τα τρωκτικά και βλάπτουν μόνο τους Έλληνες πολίτες.

Κάπου εδώ, έρχεται το βιβλίο του Όργουες «η Φάρμα των ζώων». Γινόμαστε ζώα αρπακτικά γιατί πεινάμε, έτοιμοι να επιτεθούμε στο γείτονα. Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε στα Γουρούνια της φάρμας και αυτά μας στέλνουν τα ντόπερμαν, να μας διαλύσουν. Σιγά σιγά πεθαίνουμε χωρίς ελπίδα όπως τα άλογα στη φάρμα, ενώ τα γουρούνια, γύρω από το τραπέζι τρώνε το καταπέτασμα, έχοντας γύρω τους τα σκυλιά που τους φυλάνε, και ρίχνοντας πότε πότε το κόκκαλο στους φύλακες σκύλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: