Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Πανναυπλιακός θα πορευτεί με Πρόεδρο τον Γιάννη Σοροβίγκα

Ολοκληρώθηκαν οι διοικητικές διαδικασίες οι οποίες αφορούν την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου της ομάδος του Πανναυπλιακού, Χάρη Αντωνιάδη και την έγκριση του σχεδίου για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά της ομάδος.

Τα μέλη της Διοίκησης αποφάσισαν (την Πέμπτη 17/07/2014), ομοφώνως, την τοποθέτηση στη θέση του Προέδρου, του κ. Γιάννη Σοροβίγκα και στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, υπεύθυνο για τον αγωνιστικό τομέα του Σωματείου τον Χρήστο Δημόπουλο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και γνωστοποίησε την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για την Δευτέρα 4η Αυγούστου, ώρα 20.00 με θέματα:



- απολογισμός του περασμένου έτους και
- παρουσίαση του σχεδίου για την επόμενη χρονιά.
Σε ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει ότι «Θεωρούμε την έγκυρη και επίσημη ενημέρωση, τη συλλογικότητα στις αποφάσεις και την ενεργό συμμετοχή όλων μας ως τους τρείς άξονες στους οποίους θα βαδίσουμε το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε ο Πανναυπλιακός να παραμείνει με αξιοπρέπεια στο χώρο, προσβάσιμος σε όλους τους γηγενείς ποδοσφαιριστές».
Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας ότι: «Δεν θεωρούμε τον Πανναυπλιακό ιδιοκτησία κανενός. Δεν θεωρούμε τον Πανναυπλιακό επενδυτικό προϊόν. Ήταν, είναι και θα παραμείνει το «ιστορικό σωματείο της πόλης μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: