Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης για τις διώξεις που υφίστανται τα στελέχη της

Στα πλαίσια της πανελλαδικής προσπάθειας που ξεκίνησε το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους της για τις πολιτικές διώξεις που υφίστανται οι βουλευτές και τα στελέχη της, η Τ.Ο. Αργολίδας διοργάνωσε ομιλία με θέμα «Κάτω η χούντα Σαμαρά -Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή».
Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Τοπική, «για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο για τους συμπατριώτες μας που προσήλθαν το Σάββατο 19 Ιουλίου το απόγευμα προκειμένου να ενημερωθούν για τις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις,


αλλά και να δείξουν ότι δεν λυγίζουν από τις αθλιότητες της χούντας του Σαμαρά».   

Προς τους προσελθόντες μίλησαν, ο γραμματέας της Τ.Ο Δημήτρης Δημούλης, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Τ.Ο. Βασίλης Ζώης. Αναφέρθηκαν «στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών τα οποία και επίσημα τοποθετούν την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη και την μόνη ανερχόμενη και στην σκευωρία και τις  απηνείς διώξεις του Καθεστώτος οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν, αλλά και στις δικαστικές εξελίξεις με τις φυλακίσεις και τους πρωτοφανείς όσο και  αντισυνταγματικούς περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός πάντα εμπρός... Μια νέα θέλουμε Ελλάδα που θα σκεπάσει όλη τη γη...
Οι γνήσιοι εθνικιστές συνεχίζουν δυνατά... Α, και προσοχή στις απομιμήσεις συναγωνιστές!
Πέτρος Τ.