Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Η 44η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας άνοιξε τις πύλες της

Η 44η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας άνοιξε τις πύλες της, στην Επισκοπή, την Πέμπτη 14 Αυγούστου. Θα διαρκέσει, όπως και η εμποροπανήγυρης, μέχρι την 21η Αυγούστου.
Όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, μετά τον Μέγα Εσπερινό ακολούθησε λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας, έγιναν τα εγκαίνια και τέλος η προβλεπόμενη "δεξίωση" στον Προαύλιο χώρο της Οικοκυρικής Σχολής.
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Κώστας Αθανασόπουλος τόνισε ότι "στόχος του Τεγεατικού Συνδέσμου για το άμεσο μέλλον είναι η αναβάθμιση του κτιρίου της Οικοκυρικής Σχολής".
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε «στη διαρκή στήριξη του Δήμου προς την εμποροπανήγυρη και την έκθεση».


Ο βουλευτής Αρκαδίας και Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, «θύμισε την αντίδρασή του όταν τέθηκε θέμα συρρίκνωσης της διάρκειας τους».
Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δήλωσε τη στήριξη του και υπογράμμισε ότι «οι εκδηλώσεις αυτές είναι δεμένες με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο».
Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος έδωσε «συγχαρητήρια προς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους».
Τέλος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αναφέρθηκε στον στόχο του "του χρόνου θα έχουμε ένα νέο πανηγύρι όπως αρμόζει σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία".

Στα εγκαίνια παρευρέθη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της διοίκησης του ΕΒΕΑ, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, των Δικαστικών αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας και εκατοντάδες πολίτες.
(Οι φωτογραφίες έχουν παρθεί από το kalimera arkadia)

Δεν υπάρχουν σχόλια: