Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά Πέτρου Τατούλη για το αίσχος του Σταυρού Διδύμων. Απαλλάχθηκαν οι Δημ. Καμιζής και Γιαν. Σμυρνιώτης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, ως κατά νόμον υπευθύνου για την υποβάθμιση του Περιβάλλοντος στην δημιουργηθείσα παράνομη χωματερή στον Σταυρό Διδύμων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου», ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απαλλάχθηκε (με το ίδιο βούλευμα) των κατηγοριών παράβασης καθήκοντος.
Συγκατηγορούμενος του Περιφερειάρχη ήταν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής καθώς και ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ (Φορέας διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου, και Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.


Οι κ.κ. Καμιζής και Σμυρνιώτης, σύμφωνα πάντοτε με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, απαλλάχθηκαν των κατηγοριών Παράβασης Καθήκοντος και Υποβάθμισης Περιβάλλοντος.
Η σχετική μήνυση είχε υποβληθεί από την Κίνηση Πολιτών.
Η δίκη του Περιφερειάρχη θα διεξαχθεί στο 3μελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα ο Πετράν θα τεθεί σε αργία;

Ανώνυμος είπε...

Θα τόθελες πολύ ρε μπάμια;

Ανώνυμος είπε...

Το φώναζε και το έγραφε ο Καμιζής αλλά δεν τον πίστευε κανένας ότι οι ευθύνες είναι του Τατούλη. Να που ήρθε και η Δικαιοσύνη να το πιστοποιήσει. Θα ζητήσει τώρα συγνώμη ο Σφυρής;