Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

«Κατοικίδια Εν Δράσει»: Ένα μεγάλο φεστιβάλ-γιορτή για τα ζώα συντροφιάς

Με κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και την γνωστοποίηση νέων προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητα τους, το «Κατοικίδια Εν Δράσει» έρχεται το 3ήμερο 10-12 Οκτωβρίου στο «Metropolitan Expo».
Εκδηλώσεις, διαγωνισμοί, εκατοντάδες ζώα και επιδείξεις θα είναι μερικά μόνο από αυτά που θα συναντήσει το κοινό που θα βρεθεί στο φεστιβάλ. Σκύλοι, γάτες, πτηνά, παπαγάλοι, ερπετά και πολλά άλλα ζωάκια, θα περιμένουν τους επισκέπτες σε έναν χώρο που θα διαχωριστεί σε 6 ζώνες, κάθε μια από τις οποίες θα φιλοξενήσει μια οικογένεια ζώων.


Eκεί θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ζωόφιλους να θαυμάσουν τα ζωάκια και να λάβουν συμβουλές τόσο από επαγγελματίες του είδους όσο και από την εξειδικευμένη κτηνίατρο της διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει» θα πραγματοποιηθεί το «International Dog Festival 2014», υπό την αιγίδα του Κυνολογικού Όμιλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανώσει τριπλή διεθνή έκθεση σκύλων, όπου περισσότεροι από 1.500 σκύλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διαγωνιστούν και θα κριθούν για την αρτιότητα τους από καταξιωμένους διεθνείς κριτές.
Παράλληλα θα διοργανωθεί το πρώτο «International Cat Festival 2014», στο πλαίσιο του οποίου οι λάτρεις της γάτας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διπλή διεθνή έκθεση που οργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας. Περσικές, Ράγκντολ και Βιρμανίας, γιγαντόσωμες Μέιν Κουν και Νορβηγικού Δάσους, αριστοκρατικές Βρετανικές, Σφίγγες, Αιγαίου, Αγκύρας, Σιάμ, Σιβηρίας, Βεγγάλης κι άλλες αναμένεται να κλέψουν την παράσταση.
Ωστόσο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα φεστιβάλ για τρωκτικά και κουνέλια. Το «International Rat & Rabbit festival 2014» θα προσδώσει αναντίρρητα μια εξωτική νότα στο φεστιβάλ.
Οπτικά εντυπωσιακός θα είναι και ο Δεύτερος Διεθνής Διαγωνισμός Δίσκων Ανατολικής Μεσογείου. Η ζώνη με τους δίσκους θα είναι γεμάτη με περισσότερα από 100 ενυδρεία και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν είδη όπως: Wild (Όλα τα είδη), Solid Turquoise, Striped Turquoise, Paterrned, Red, Spotted κ.α.
Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά περισσότερα από 600 πτηνά και συνολικά 35 είδη φιδιών σε ειδικές προθήκες ασφαλείας προκειμένου να απολαύσει ο καθένας την ομορφιά των ερπετών.
Ελεύθερη είσοδος


Δεν υπάρχουν σχόλια: