Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τατούλης κατά Βουλευτών: «Προσπαθούν να ξεγελάσουν τους πολίτες. Αποτελούν πολιτικό βαρίδι. Είχαν συμφωνήσει να μην ολοκληρωθεί το έργο του Περιμετρικού της Καλαμάτας»

"Είμαστε αυστηρά ταγμένοι στην υπεράσπιση του συμφέροντος των Πελοποννησίων πολιτών, υπερασπιζόμαστε το θεσμό που υπηρετούμε και ταυτόχρονα σεβόμαστε την πολιτική διαφορετικότητα του καθενός" είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε επερώτηση, στην τελευταία συνεδρίαση της παρούσας σύνθεσης του Συμβουλίου, την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014.
Για πρώτη φορά, στην διάρκεια της παρούσης θητείας του, ο Πέτρος Τατούλης εστράφη δημοσίως κατά βουλευτών της Περιφέρειας. Τους απέδωσε πολιτική υποκρισία και μάλιστα τους κατηγόρησε ότι λειτουργούν σαν πολιτικό βαρίδι εις βάρος των συμφερόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


«Υπάρχουν Βουλευτές που κάνουν επερωτήσεις όχι για δικά μας ζητήματα, αλλά για ζητήματα της κεντρικής κυβέρνησης προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους πολίτες, αμφισβητώντας παράλληλα το νομικό πλαίσιο που οι ίδιοι ψήφισαν» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «υπάρχουν πολιτικοί που βοηθούν το έργο της Περιφέρειας, όπως και πολιτικοί που αποτελούν βαρίδι».
«Το αποτέλεσμα του έργου μας δείχνει και ένα νέο πολιτικό δρόμο, που με συνέπεια υπηρετήσαμε, ότι μόνο με πίστη στις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε.

Αναφερόμενος στον περιμετρικό της Καλαμάτας τόνισε ότι «μόνο εμείς σθεναρά υποστηρίξαμε ότι ο οδικός άξονας Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα θα θεωρηθεί ολοκληρωμένος όταν υλοποιηθεί και ο περιμετρικός της Καλαμάτας όταν νυν βουλευτής, αλλά και ο Δήμος της Καλαμάτας είχε συμφωνήσει να σταματήσει σε νωρίτερο σημείο το έργο».  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν μας έλεγε και κανένα ονοματάκι θα ήταν πιο σωστός. Εσεις εκεί στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ γιατί καρφώνετε το Πετράκο; Έχετε αποδείξεις;