Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ξύπνα Λαέ!!! (27-9-2014)

Αγαπημένε μου Δημοκράτη Βενιζέλε
Απορώ και εξίσταμαι:
Πως εσύ είσαι γεμάτος μετρητά και ακίνητα και εγώ πνίγομαι στα χρέη και είμαι άστεγος.
Πως εσύ τρως με χρυσά κουταλοπήρουνα και εγώ με τα χέρια, όταν βρίσκω κάτι στους σκουπιδοτενεκέδες.
Πως εσύ σπουδάζεις τα παιδιά σου στα κολλέγια και στα ξένα πανεπιστήμια και εγώ δεν μπορώ να στείλω τα δικά μου πέρα από το Λύκειο.
Πως εσύ ετοιμάζεις τα παιδιά σου να κυβερνήσουν αύριο στην θέση σου και εγώ τα ετοιμάζω να μάθουν τέχνη, για να δουλεύουν σαν δούλοι στα αφεντικά σας.
Αυτό λέγεται Δημοκρατία;


Αν γίνουν τώρα εκλογές
Αν γίνουν τώρα εκλογές, λέει ο Βενιζέλος, θα γυρίσουμε πίσω στο μηδέν. Είναι κρίμα οι θυσίες του λαού να πάνε χαμένες.
Η αλήθεια όμως είναι άλλη.
Αν γίνουν τώρα εκλογές, ο μεν Σαμαράς θα γίνει αντιπολίτευση, ο δε Βενιζέλος με το κόμμα του θα πάει στο μηδέν και δεν θα υπάρχει ως πολιτικός.
Και το κρίμα δεν είναι ότι θα γυρίσουμε στο μηδέν (είμαστε ήδη στο μείον μηδέν) αλλά θα χάσουν τα λεφτά που μας παίρνουν. Αυτά που θυσιαζόμαστε και τώρα θα τα παίρνει ο Τσίπρας.
Άλλωστε το πρόβλημα λέει ότι ο Τσίπρας θέλει μόνο την εξουσία, ενώ αυτοί δεν θέλουν την εξουσία. Θέλουν να σώσουν την Ελλάδα και τα κόμματά τους, σφάζοντας τον Ελληνικό λαό στο βωμό της θυσίας.

Εμείς θυσία και αυτοί εις υγείαν του κορόϊδου
Όταν ο Παπανδρέου είπε «Λεφτά υπάρχουν», μας εξαπάτησε. Όταν όμως παρέδωσε την εξουσία στον Σαμαρά, παραδέχτηκε ότι είναι βλάκας. Οπότε εμείς, ο λαός, τον συγχωρήσαμε και είπαμε πάμε πάρα κάτω.
Όταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μας είπαν ότι χρεωκοπήσαμε, εμείς, όλος ο λαός, τους πιστέψαμε και τους αφήσαμε με μια κίνηση να μας κόψουν τον μισθό και την σύνταξη κατά 1/3. Και είπαμε «πάρτε τα να σωθεί η Ελλάδα».
Επειδή δεν σας διώξαμε ακόμη, θεωρήσατε ότι είμαστε και ηλίθιοι.
Εσείς οι πολιτικοί, αντί να μας φιλήσετε το χέρι που σας ταΐζει και σας πλουτίζει ακόμη και τώρα, μας παίρνετε και το χέρι και το πόδι.

Ε ρε πλάκα…
Φαντασθείτε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίζουν ονομαστικά για Πρόεδρο …τον Κουβέλη. Θα έχει μεγάλη πλάκα. Αυτοί που εκλέχτηκαν με τον Λαό της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίζουν Κομμουνιστή Πρόεδρο.
Και η μεγαλύτερη πλάκα, ότι, αυτοί οι ριψάσπιδες θα προσπαθήσουν να πείσουν τους οπαδούς τους ότι το έκαναν για να έχουμε πολιτική σταθερότητα για να μπορούν οι ίδιοι να μας κόψουν από τις συντάξεις μας άλλο ένα 30%.
Και το αποκορύφωμα είναι ότι ο λαός θα τους πιστέψει πάλι.

Αν γίνει και αυτό… τότε… αυτοί μας αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: