Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 7 Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών

Δημήτρης Κρίγγος: Αντιδήμαρχος. Αναπληρωτής του Δημάρχου
Με απόφασή του  Δημάρχου  Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου  ορίστηκαν οι νέοι  αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών  ως εξής:
Οι  δημοτικοί σύμβουλοι  της πλειοψηφίας, κ.κ. Κρίγγος Δημήτριος, Μαρλαγκούτσος Πέτρος, Μπαντανάς Αχιλλέας, Οικονόμου Θεόδωρος, Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Πετσέλης Χρήστος και Χατζηγεωργίου Ηλίας, ως  Αντιδημάρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών με θητεία, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, από 1.9.2014 μέχρι και 28.2.2017. Εν συνεχεία μεταβιβάστηκαν και οι αρμοδιότητες  στους Αντιδημάρχους τις οποίες και ανακοινώνουμε αναλυτικά:
Στον κ. Δημήτριο Κρίγγο 
Η Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Προϋπολογισμού – Λογιστηρίου, Προμηθειών, Εσόδων – Περιουσίας και Δανείων (εκτός του γραφείου ελεγχόμενης στάθμευσης). Υπογραφής των Χρηματικών Ενταλμάτων του Δήμου μας .Λειτουργίας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών.


Πέτρος Μαρλαγκούτσος
Στον κ. Μαρλαγκούτσο Πέτρο
Λειτουργίας των τμημάτων Οικονομικής Ανάπτυξης , Υπαίθριου και Στάσιμου Εμπορίου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. Υπογραφής χορήγησης αδειών και βεβαιώσεων λαϊκών αγορών. Λειτουργίας γραφείων φυτικής - ζωϊκής παραγωγής και γεωργικής ανάπτυξης του Τμήματος Πρασίνου και Αγροτικής Παραγωγής .Εποπτείας Εγγείων Βελτιώσεων Υπηρεσίας αδειοδοτήσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, καθώς και την αρμοδιότητα υπογραφής των αποφάσεων διοικητικών κυρώσεων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος [προσωρινή αφαίρεση άδειας λειτουργίας, παροχή εντολής για σφράγιση κ.λ.π.] Εποπτείας – ελέγχου κοινωφελών και  κοινοχρήστων χώρων του Δήμου μας, καθώς και υπογραφής της έκδοσης των αδειών χρήσης αυτών. Τέλεσης πολιτικών γάμων σε περίπτωση απουσίας του κ. Δημάρχου.


Αχιλλέας Μπαντανάς
Στον κ Αχιλλέα Μπαντανά
Λειτουργίας Δ/νσης Αρχείου Λειτουργίας Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Τουρισμού. Μέριμνας για τα αδέσποτα ζώα.
Προώθησης πολιτιστικών δράσεων Αδελφοποιήσεων. Συνεργασίας με εθελοντικές ομάδες πολιτών. Λειτουργίας Γραφείου Αλιείας του Τμήματος Πρασίνου και Αγροτικής Παραγωγής. Λειτουργίας Δημοτικού Ωδείου
Διαχείρισης θεμάτων κληρονομιάς Βορίδη και κληροδοτημάτων.

Στον κ. Οικονόμου Θοδωρή
Λειτουργίας Δ/νσης Παιδικών Σταθμών.
Λειτουργίας Δ/νσης ΚΕΠ .Λειτουργίας ελεγχόμενης στάθμευσης .
Λειτουργίας δημοτικού φωτισμού και του προσωπικού που εξυπηρετεί τη λειτουργία του. Λειτουργίας και κίνησης μηχανημάτων έργου.
Διαχείρισης – οργάνωσης, καθημερινής εποπτείας των εργαζομένων γενικών καθηκόντων Λειτουργίας Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Τουρισμού της  Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Τουρισμού. Συμβουλίου Νέων. Ανάπτυξης και λειτουργίας κατασκηνώσεων.

Παναγιώτης Παπαϊωάννου: Αντιδήμαρχος Χωροταξικός σχεδιασμός
Στον κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου
Λειτουργίας της Δ/νσης Δόμησης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου πλην του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων , Πρασίνου και Αγροτικής Παραγωγής .Χωροταξικού σχεδιασμού Δήμου Άργους Μυκηνών Σχεδίου Πόλης Άργους Σχεδίων Πόλης – ΣΧΟΟΑΠ Δημοτικών Ενοτήτων Έκδοσης οικοδομικών αδειών. Πολεοδομικών εφαρμογών. Ελέγχου κατασκευών-αυθαιρέτων – βεβαίωσης και είσπραξης πολεοδομικών προστίμων. Συντήρησης, Λειτουργίας και Ανάπτυξης παιδικών χαρών. Κτηματολογίου.

Χρήστος Πετσέλης
Στον κ. Χρήστο Πετσέλη
Λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων της Δ/νσης Δόμησης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και του γραφείου πρασίνου του Τμήματος Πρασίνου και Αγροτικής Παραγωγής της ίδιας Διεύθυνσης. Σχεδιασμού, συντονισμού και εποπτείας καθαριότητας και ανακύκλωσης. Υπηρεσιών καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων. Υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. Διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου. Θεμάτων περιβάλλοντος. Συντήρησης πρασίνου και κήπων. Διαχείρισης – οργάνωσης, καθημερινής εποπτείας των εργαζομένων στην καθαριότητα και το πράσινο. Εποπτείας καθαριστριών σχολείων.
Στον κ.  Ηλία Χατζηγεωργίου
Λειτουργίας Δ/νσης Διοίκησης, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής. Εποπτείας ανθρώπινου δυναμικού. Υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφορικής. Θεμάτων διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Λειτουργίας Πολιτικής Προστασίας Δήμου. Υποδοχής αιτημάτων πολιτών, εποπτείας λειτουργίας πενταψήφιου αριθμού αναφοράς βλαβών και ενημέρωσης αντιδημάρχων για την επίλυση αυτών.
Επίσης αναθέτει αρμοδιότητες στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας κ.κ. Δημήτριο Κατσένη και Δημήτριο Νταβίλη ως εξής: Την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου. Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας. Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας: Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη. Κοινωνική Πρόνοια. Διοικητική Εξυπηρέτηση ΑμΕΑ. Εποπτεία διενέργειας και οργάνωσης σίτισης απόρων. Ανάπτυξη πάσης φύσεως Κοινωνικών Δράσεων του δήμου.
Τον κ. Δήμαρχο σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, αναπληρώνει στα καθήκοντά του ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Κρίγγος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του κ. Δημητρίου Κρίγγου, την αρμοδιότητας αυτή, θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Οικονόμου Θεόδωρος.

                                                



19 σχόλια:

  1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Κ Ρ Ι Γ Γ Ο Σ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΓΓΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΤΣΙ. ΓΕΙΑΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και να λέτε ο κόσμος τους εμπιστεύετε. Καλά έκανε ο δήμαρχος και κράτησε τους έμπειρους. Σε ομάδα που κερδίζει, μάγκες, δεν κάνεις αλλαγές. Και με αυτούς, το Άργος κέρδισε. Και όσο και αν σας κακοφαίνεται, με αυτούς ο Καμπόσος σας πείρε τα σώβρακα.
    Κιβεριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (ΑΔΑ: Β49ΦΩΨΔ-Ε3Β)
    Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών
    Αποφασίζουμε
    Εγκρίνουμε την μετακίνηση τoυ υπαλλήλου του Δήμου μας ΚΑΜΠΟΣΟΥ
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, στην Τοπική Κοινότητα Αλέας Δημοτικής
    Ενότητας Αλέας, την 15-5-2012, ημέρα Τρίτη, προκειμένου να προβεί σε επιμετρήσεις
    σε συνεργασία με τον ειδικό συνεργάτη του Δήμου, ΦΑΧΡΑΛΝΤΙΝ ΦΑΡΙΝΤ
    2. Ημέρες εκτός έδρας: μία ( 1).
    3. Ημερομηνία αναχώρησης 15/5/2012.
    4. Οι ανωτέρω θα μετακινηθούν με το υπ’ αριθ. ΑΡΜ 1363 ιδιόκτητο αυτοκίνητο του
    ειδικού συνεργάτη ΦΑΧΡΑΛΝΤΙΝ ΦΑΡΙΝΤ.
    ΣΥΡΙΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΙΕΧΩΒΑΣ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Μ@@@@ΕΣ!!!!!
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΓΕΙΟΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΡΓΕΙΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΨΗΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ?

    Ω ΡΕ ΚΑΜΠΟΣΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην καλο ειναι να μιλαμε επωνυμα.....ο συριος ιαχωβας ειναι χριστιανος και ελλην απο το 2008.με πτυχειο απο το μετσοβιο πλτχν.και με αναγνωριση απο την βασιλικη ενωση μηχανικων αγγλιας.καθηγητης στο πολυτεχνειο τουΙσραηλ.προσοχη.λοιπον για ποιον λεμε.χωρις να τον ξερουμε.

      Διαγραφή
  5. Ώπα ρε Κυβεριώτη…… Τους πείρε τα σώβρακα, το έψιλον γιώτα το βγαλες από τον πείρο? Από την εμπειρία? Α ρε τέτοιος αναλφάβητος που είσαι τέτοιους ομοίους σου αναλφάβητους θα θέλεις κακόμοιρε. Και πρέπει όλοι εμείς οι υπόλοιποι να τους φάμε στη μάπα ΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια.
    Θα το βιώσουμε και αυτό. Το φασισμό των ΒΛΑΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία ρε ανώνυμε των 6.08, εγώ το έκανα το λάθος εσύ όμως; Γιατί δε σέβεσε την επιλογή του 62%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καμποσος για άλλη μια φορά έκανε τις σωστές επιλογές. Όπως και προεκλογικά και σας πήρε τα σωβρακα. Βγάλτε τώρα την χολή σας για τα επόμενα πέντε χρόνια και βάλε έχετε καιρό....Συγχαρητήρια στους νέους αντιδημαρχους και στον κύριο Κριγγο που έχει αποδείξει ότι είναι ικανός και με όρεξη για δουλειά.Έχουμε απαιτήσεις και ελπίζουμε να μην μας απογοητευσουν.Όσο για εσάς που θα θέλατε να είστε στη θέση τους και δεν τα καταφέρατε, με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κριγγος, Οικονόμου, Παπαϊωάννου και οι άλλοι αντιδημαρχοι οι κατάλληλες επιλογές.Μπράβο δήμαρχε. Ο κόσμος είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΜΠΟΣΟ ΕΊΣΑΙ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΎΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ. ΤΡΆΒΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΣΕ Ο ΛΑΌΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΆΞΙΟΙ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΊΝΕΙ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΈΧΕΤΕ ΤΗ ΚΑΚΊΑ ΌΣΩΝ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΑΠΌ ΞΊΔΙ ΜΠΌΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσείς που βρίζετε για βγήκε από την ανωνυμία σας να σας δούμε γιατί σίγουρα είστε οι ίδιοι που παρακαλατε το καμποσο για κανένα ρουσφετακι. Ουστ ρε.Καλά λέει ο λαός μας να ταν ή ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ;;;;

    ΩΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΤΟ ΣΥΡΙΟ ΨΗΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΡΓΕΙΤΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝΕ. ΔΟΥΡΟΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΔΟΥΡΟΣ, ΔΟΥΡΟΣ, ΔΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δούρος και οχι ο Κούρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. FAKHRALDIN FARID ΤΟΥ SAID ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1965 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΕΕ 115910 ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ??? ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1990???? ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ??? ΑΣΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΚΙΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ... ΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ… ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ 1500 ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ… ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΧΕΣΤΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ….. ΡΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ?????
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ φίλε.
    Σε παρακαλώ πολύ επειδή η καταγγελία σου περί πλαστού πτυχίου είναι ποlύ σοβαρή, να βγεις από την ανωνυμία σου και να καταγγείλεις έννομα αυτό που ισχυρίζεσαι.
    Επειδή όμως και εγώ γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο άτομο και τις σπουδές του αλλά και την κατάρτισή του, θα ζητήσω από τον αρμόδιο εισαγγελέα να προβεί σε έρευνες ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σου.
    Κι επειδή η συκοφαντία είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα θα κινηθώ νομικά για να αποκαταστήσω την τιμή ενός πολύ σπουδαίου ανθρώπου και επιστήμονα.
    Και επειδή συνήθως υπογράφω αυτά που δηλώνω:
    Γκώνου Αναστασία του Μιχαήλ
    Ελληνίδα Υπήκοος και κυρίως
    υπερήφανη σύζυγος του
    Fachraldin Farid του Said

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάζω τα σχόλια του ανώνυμου που εμφανώς στρέφονται κατά του κ. Φαχραλντίν Φαρίντ, στην πραγματικότητα όμως, προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο.
    Λυπάμαι που το γράφω αλλά η επιχειρηματολογία του ανώνυμου μου θυμίζει αμόρφωτο Χρυσαυγίτη από αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι εθνικιστές και αγνοούν την φυλετική συγγένεια των Ελλήνων με τους Αρβανίτες και τους Σύριους.
    Αν ο ανώνυμος έχει να καταγγείλλει πλαστά πτυχία ή επαγγελματική ανεπάρκεια να το κάνει. Αλλοιώς, λυπάμαι αλλά θα πρέπει να διαγράψω τα σχόλιά του γιατί θα τα θεωρήσω ως στοχευμένα συκοφαντικά.
    Αυτό το Blog έχει τα σχόλια ελεύθερα για να εκφράζονται ελεύθεροι άνθρωποι και όχι για να βγάζουν τα απωθημένα τους κάποιοι.
    Π.Ι.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.
    https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7Φ95Χ-Μ7Ρ/document
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥ ΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΟΥ. ΑΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΙΑΣΕΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ WWW.TEE.GR ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΕΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΓΕΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, μετά από ενημέρωση ενός εκ των διαχειριστών της σελίδας.