Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΑΒΡΗΛΟΣ: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου οφείλει να στηρίξει το Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας"

Γιώργος Γαβρήλος: Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας
Ο περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Πελοπόννησο Πρώτα», Γιώργος Γαβρήλος, αναφερόμενος στο πρόβλημα που οδήγησε στη διακοπή του συσσιτίου προς 150 έχοντες ανάγκη, κατοίκους του Ναυπλίου, δήλωσε τα εξής:
«Για την «Πελοπόννησο Πρώτα» οι πολιτικές αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που με έντονο τρόπο  βιώνει σήμερα η κοινωνία μας, είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Το συσσίτιο που προσφέρει ο Ι.Ν. Ευαγγελίστριας είναι μεγάλη προσφορά για πολλούς συνανθρώπους μας. Δεν μπορεί ένα τέτοιο θέμα να γίνεται εκμετάλλευση προεκλογικών και μόνο επιδιώξεων και να μην βρίσκει σήμερα την αντιμετώπιση που θα έπρεπε  από την Περιφερειακή Αρχή.



Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής ότι η κατασκευή των κτιριακών υποδομών για την συνέχιση του συσσιτίου θα ενταχθούν στην προγραμματική περίοδο 2007-2013 δεν ικανοποιήθηκαν. Βέβαια, τα  έργα που είχε δεσμευτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου ότι θα ενέτασσε στην προγραμματική περίοδο 2007-2013 υπολογίζονται σε τρία και όχι σε ένα ΕΣΠΑ! Όμως σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς δεν μπορεί να κάνουμε προεκλογικά παιχνίδια. Άμεσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προχωρήσει στην ένταξη του έργου των κτιριακών υποδομών του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας για την προσφορά του συσσιτίου και να στηρίξει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: