Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους Δημότες

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας, με έδρα τη Δημοτική Ενότητα Άσσου -Λεχαίου, Δημοτικό Διαμέρισμα Περιγιαλίου.
Την Τρίτη 12 Αυγούστου διατέθηκαν δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης (συσκευασμένα τρόφιμα, μερίδες κρέατος κ.α) σε δεκάδες οικογένειες από το Δήμο Κορινθίων.
Οι πολίτες επιλέχθηκαν ύστερα από διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα, με βασικά κριτήρια το εισόδημα και τον αριθμό των μελών των οικογενειών. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομική δυσχέρεια.


Ο Δήμαρχος Κορινθίων  Αλέξανδρος Πνευματικός  και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης, σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν: «Ο Δήμος Κορινθίων και ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων θα συνεχίσουν τις κινήσεις που έχουν στόχο να ανακουφίσουν τα προβλήματα των συμπολιτών μας.».


Δεν υπάρχουν σχόλια: