Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πανασιναϊκός – Σπέτσες 1-1: Χάθηκε ο πρώτος βαθμός και μάλιστα εντός έδρας

Έπειτα από 7 συνεχόμενες νίκες ήρθε η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ, εντός έδρας, από την αξιόμαχη ομάδα των Σπετσών.
Ξεκινώντας το ματς ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ προσπάθησε να παίξει με τον γνωστό του τρόπο: Κατοχή της μπάλας και υπομονή στη κυκλοφορία για να βρει τις τελικές που θα του επιτρέψουν να ανοίξει το σκορ. Παρότι αυτό δεν μπορούσε να συμβεί με την ίδια επιτυχία των προηγούμενων αγώνων, (αιτία οι τραυματισμοί των Σταυρόπουλου και Κλόντι Μπέλμπα), ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ.


Ήταν το 19' όταν ο Διαμαντής αλλάζει τη μπάλα με τον Κολορίζα και ο τελευταίος από τη δεξιά πλευρά βγάζει συρτή πάσα στο δεύτερο δοκάρι και ο Νίκος Κονίδας από κοντά πλασάρει εύστοχα με το δεξί και σημειώνει το 1-0. Από αυτό το σημείο και μέχρι το τέλος του Α' ημιχρόνου παρότι η Ασίνη προσπάθησε δεν στάθηκε δυνατό να βγάλει τις φάσεις που θα της επέτρεπαν να διευρύνει το προβάδισμά της.
Από την άλλη οι Σπέτσες παίζοντας σφιχτά στην άμυνα και το χώρο του κέντρου, περίμενε να βρει τις μπαλιές στους γρήγορους Κεφαλονίτη, Τσάνα και Παπαδέα για να δημιουργήσει καταστάσεις στην άμυνα του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ.
Ξεκινώντας το Β' ημίχρονο η ΑΣΙΝΗ άρχισε να ζητάει πιο πιεστικά το δεύτερο γκολ και στο 56' μετά από πετυχημένο ''ένα δύο'', Κωστόπουλου και Διαμαντή ο Κωστόπουλος σούταρε αλλά όχι όσο δυνατά θα ήθελε και ο Καρράς έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε. Στο 62' ο Μπάρδης στον Διαμαντή και αυτός στον Καραβιά που αφού αποφύγει τον αντίπαλό του σουτάρει από το ύψος της περιοχής δυνατά αλλά η μπάλα φεύγει σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 71' ο Καραβιάς με τον Κωστόπουλο και τον Διαμαντή αλλάζουν τη μπάλα και ο Διαμαντής από το ύψος του πέναλτι πλασάρει αλλά ο πολύ καλός Καρράς αποκρούει με υπερένταση. Στο 77' ο Καραβιάς μπαίνει από θέση έξω αριστερά και πλασάρει σχεδόν από την γραμμή του άουτ, ο Καρράς αποκρούει και η μπάλα πάει στον Antwnis Topalli ο οποίος πλασάρει τον εκτός θέσης Καρρά αλλά πάνω στη γραμμή σώζει το 2-0 ο Μιχαλάκης. Στο 83' οι Σπέτσες βρήκαν τη μπαλιά που έψαχναν σε ολόκληρο το 90λεπτο: Ο Muho βγάζει μπαλιά στον Κεφαλονίτη, ο τελευταίος τσιμπάει τη μπάλα στην έξοδο του Τσακάλη και ο τελευταίος τον ανατρέπει εντός περιοχής. Πέναλτι και αποβολή για τον τερματοφύλακα της ΑΣΙΝΗΣ. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει ο ίδιος που το κέρδισε (Κεφαλονίτης), ψύχραιμα στη δεξιά γωνία του Πιτσά και το 1-1 είναι γεγονός. Τα υπόλοιπα λεπτά ουδέν το αξιοσημείωτο στο ματς και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ..
Από τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ διακρίθηκαν ο ''HIGHLANDER'' Τάσος Διαμαντής, ο Μπαμπης Φαναρίσιος στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα, οStephen Jansen ο Γιαννης Κωστόπουλος και ο George Papadimitriou.
Από τις Σπέτσες διακρίθηκαν οι Κεφαλονίτης, Παπαδέας, Μιχαλάκης και Καρράς.

Χωρίς σημαντικά λάθη η διαιτησία των Ζώη, Τσατσούλη Βασιλική και Γιώτη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: