Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Επτά νίκες σε επτά αγώνες: Πανασιναϊκός – Μέθανα 4-1

Πανασιναϊκός
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ που αισίως έφτασε το 7 στα 7 και τους 21 βαθμούς που τον εδραιώνουν στη δεύτερη θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος «Κορωνίς» Κοιλάδας. Παράλληλα έχει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος με 26 γκολ.
Το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο να παρουσιάσει. Η ομάδα Μεθάνων κυρίως με αμυντικογενή τακτική προσπαθούσε να μην δώσει τον χώρο στην αντίπαλό της να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η Ασίνη από την άλλη προσπαθούσε να πάει στο αγαπημένο της παιχνίδι, με κατοχή της μπάλας και πολλές σίγουρες πάσες να βρει τους χώρους να ξεκλειδώσει το ματς.

Αυτό τελικά συνέβη μετά από πολύ καλό συνδυασμό μεταξύ Καραβιά και Διαμαντή οι οποίοι στο 31' έπαιξαν με υποδειγματικό τρόπο το ''ένα-δύο'' στο ύψος της μεγάλης περιοχής των Μεθάνων, και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο 38' είχαμε
και την μοναδική καλή ευκαιρία των Μεθάνων, όταν σε λάθος πάσα στο χώρο του κέντρου, ο Νίνος πήρε τη μπάλα και βρήκε στη περιοχή τον Ίμπρο, αυτός απέφυγε με κλειστή τρίπλα τον Γιάνσεν και πλάσαρε δυνατά χαμηλά στη δεξιά γωνία του Giorgos Pitsas ο οποίος απέκρουσε έξοχα δείχνοντας τα καταπληκτικά αντανακλαστικά του!!
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με άλλη μια ευκαιρία από την Ασίνη, ήταν στο 42 όταν ο Καραβιάς δέχτηκε τη μπάλα σε θέση έξω αριστερά και έκανε πολύ καλή σέντρα στον ευρισκόμενο στο πέναλτι 
Γιώργος Κολορίζας, ο οποίος μπερδεύτηκε και έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.
Στο Β' ημίχρονο η Ασίνη παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερη και για 20-25 λεπτά παρουσίασε στους φιλάθλους της το γνωστό καλό ποδόσφαιρο που παίζει φέτος. Ήταν το 60' όταν ο 
Klodian Belba εκτέλεσε με πολύ φάλτσο κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και ο Λεσιώτης στη προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για να γίνει το 2-0.
Στο 70' πολύ καλή ενέργεια του νεοεισελθόντα στο ματς 
Νίκος Κονίδας, ο οποίος αφού απέφυγε έναν αντίπαλο πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Γιάννης Κωστόπουλος, σε θέση έξω αριστερά, έξοχη ενέργεια του τελευταίου και κούρσα περίπου 20 μέτρων, ξεπέρασε εύκολα τον αντίπαλο μπακ και με υποδειγματικό πλασέ ανέβασε το σκορ στο 3-0!
Στο 75' ο Κλόντι Μπέλμπα πάσαρει σε στον ευρισκόμενο σε θέση έξω δεξιά Κολορίζα και αυτός ''σερβίρει'' παράλληλα στον ευρισκόμενο σε θέση φορ Κωστόπουλο Γιάννη, ο οποίος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο για τον Πανασιναϊκό 4-0.
Στο 78' σε μια παράλληλη σέντρα στη περιοχή του Πανασιναϊκού ο
Stephen Jansen προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι πέφτει και η μπάλα (κατά τον διαιτητή του αγώνα), βρίσκει στο χέρι του. Πέναλτι υπέρ των Μεθάνων, το εκτελεί ο Ίμπρο και σημειώνει το γκολ της τιμής! 4-1 και άλλοι 3 πολύτιμοι βαθμοί στο σακούλι για τον Πανασιναϊκό!
Διακριθέντες για την ομάδα της Ασίνης: Πρώτα από όλους ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Διαμαντής που δεν έχασε επι 90 ούτε μια μάχη στο κέντρο, παρότι όλο το Β' ημίχρονο έπαιζε με δεμένο το κεφάλι του μετά απο σύγκρουση με αντίπαλο. Πολύ καλοί επίσης ο 
Xaris Stavropoulos και o Γιάννης Κωστόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε για άλλη μια φορά φέτος σε πάνω από τρεις θέσεις στα 90' που αγωνίστηκε, και πέτυχε και δύο γκολ. Επίσης άξια αναφοράς είναι και η απόδοση του Πιτσά που έδειξε έτοιμος να ανταπεξέλθει όταν του ζητηθεί.
Από τα Μέθανα ξεχώρισαν οι Skerdian Muco, David Imbro και ο Μανιάτης.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Νενεκούμη, (ελέγχεται στον καταλογισμό του πέναλτι μόνο), και πολύ καλοί οι βοηθοί του, Καπετάνιος και 
Βαρελά                                                                                                 
                       ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: