Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Βασίλης Νανόπουλος: «Ο κ. Χασικίδης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσεως του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου»

Βασίλης Νανόπουλος
Χρήστος Χασικίδης

Με αφορμή την κατάσταση που επικράτησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Βασίλης Νανόπουλος αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση ο πρόεδρος του Χρήστος Χασικίδης δήλωσε τα εξής:
"Ο κ. Χασικίδης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσεως και να λειτουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο με ευπρέπεια και όπως ορίζει ο νόμος και ο κανονισμός. 


Για άλλη μια φορά επέτρεψε σε στενό του φίλο, τον άνθρωπο που κατάγονται από την ίδια περιοχή να χρησιμοποιήσει απρεπείς εκφράσεις. Να βρίσει και να βλαστημήσει μέσα στο χώρο του Συμβουλίου και όταν του ζητήσαμε να τον αποβάλλει από την αίθουσα φρόντισε να βρει άλλα θέματα για συζήτηση όπως π.χ αν ο αντιπρόεδρος κ. Ζαχαριάς θα πρέπει να κάθετε στο προεδρείο ή στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων !

Άσχετα αν αρέσει στον κ. Χασικίδη να τον βρίζουν και να τον βλαστημούν εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ "

Δεν υπάρχουν σχόλια: