Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο σήμερα, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

Σήμερα, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του εορταστικού ωραρίου με εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου και με την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 19:00 έως τις 23:00 προκειμένου να διαφημιστεί η Κορινθιακή αγορά εντός των εορτών και να αντισταθμιστεί το γεγονός της λειτουργίας των καταστημάτων στη γειτονική Αθήνα την Κυριακή 14η Δεκεμβρίου.
Πριν την έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων θα γίνει για πρώτη φορά η φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και ο στολισμός του με αστέρια του φιλανθρωπικού οργανισμού Make a Wish (Kάνε μια ευχή), μετατρέποντάς το σ’ ένα Δέντρο ευχών, όπου ο καθένας, με μια δωρεά 2€, θα αποκτά ένα χάρτινο αστεράκι και θα πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, τριών έως δεκαοκτώ ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.
Παράλληλα, η φιλαρμονική Κορίνθου και η μουσική από Jazz συγκροτήματα σ’ όλους τους πεζοδρόμους θα ζωντανέψει  το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μαζί θα είναι και το γνωστό  συγκρότημα Rec και live εμφάνιση της Stefani.


Tέλος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος, «στο κέντρο της πόλης θα  υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο Χριστουγεννιάτικο  σπιτάκι «Το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη», όπου θα φιλοξενήσουμε τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, Χαμόγελο του Παιδιού, Ευθύμειο Κέντρο, Make a wish και  Φλόγα  απ’ όπου   έμποροι και καταναλωτές θα τους ενισχύσουμε αγοράζοντας διακοσμητικά κατασκευασμένα απ’ αυτούς.

Ελπίζουμε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε την πρωτοβουλία αυτή, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και  αλληλοϋποστήριξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: